Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zámečnictví. Výroba, montáž: -světlíky -boční průsvitné a průhledné stěny pasáží, sportovišť, kanceláří -zastřešení skleníků, bazénů, zimních zahrad, verand, plováren -venkovní přístřešky, čekárny, nástupiště -zastřešení vchodů, parkovišť -dělící stěny, přepážky interiérů -protihlukové bariéry

Výroba, montáž: - vrata, mříže, ploty - ocelové konstrukce - ocelové vazby-krovy - kovovýroba - soustružení - svářečské práce.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Služby: - architektonické návrhy budov a interiérů - vypracování kompletní projektové dokumentace - kalkulace stavebních prací.

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Sanace objektů. Statické zabezpečení objektů. Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -ocelové konstrukce. Rekonstrukce: -domy -hydroizolace -infuzní clony.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Instalace: - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové sledovací systémy - systémy kontroly přístupu - evakuační rozhlas - anténní systémy a rozvody - elektroinstalace - telefonní ústředny a rozvody - bezdrátové pobočkové telefonní systémy DECT - domácí a bytové telefony - vrátníky - ...

Elektroinstalační práce. Stavba: - inteligentní domy KNX, EIB, KNX, AMX.

Montáž sádrokartonu. Drobné zednické práce.

Doprava: - nákladní vnitrostátní - do 12t. Dřevovýroba: -stavební a truhlářské dřevo.

Dodávka: - nářadí Dodávka, instalace a servis: - kompresory

Distribuce: - elektrická energie Projekce: - fotovoltaické systémy

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Proficentrum FAB ASSA ABLOY. Prodej - fab, assa abloy, vložka, zámek, kování, dveřní zavírač, dveřní otvírač, visací zámky, mincový zámek, zadlabací zámek, panikové kování, přídavný zámek, průmyslový zámek, systém generálního klíče.

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Velkoobchod: -spojovací mateiál -vruty, šrouby, matice, hřebíky, závitové tyče -vruty do dřevotřísky -šrouby do sádrokartonů -samovrtné šrouby do plechu -hmoždinky a kotevní materiál MUNGO -trhací nýty BRALO.

Stavby: -rodinné domy na klíč -kompletní stavby -ploty. Betonárka: -výroba betonové směsi.