THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, broušené cihly, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely a cihelné ...

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Prodej kvalitní tepelné izolace Ursa, Isover, Orsil, Rockwool, Knauf. Prodáváme tepelnou, zvukovou a protipožární izolaci z minerálních vláken na šikmé střechy a stropy.Rozvoz zboží do 5-ti pracovních dnů po celé ČR. Autorizovaný prodejce ZELENÁ ÚSPORÁM.

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, montáže, revize, servis, stavební a dokončovací práce.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Zeměměřické a kartografické činnosti.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Truhlářství: -zakázková a malosériová výroba, projekce a montáž nábytku.

Stavební firmy. Demontáž dřevěných konstrukcí: -koupě trámů a prken z demolic i červotoč -staré dřevo i červotoč -tesané trámy a podlahová prkna, bednění -demolice -doprava stavebního materiálu -stavební materiál–staré dřevo -dřevěné konstrukce -stodoly–demontáž -špýchary–demontáž -kasárny určené k demolici ...

Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Tepelné izolace: -zateplování plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem CHP. Služby: -ekologocká likvidace odpadového pěnového polystyrénu. Výroba, dodávka: -polystyrenové desky EPS 100, 150, 200 -na zakázku další tvarovkový polystyren -balicí materiál pro nábytkáře -systémová deska pro podlahové vytápění.

Truhlářská výroba: -zakázková od návrhu po realizaci -schodiště všech tvarů -interiéry, bytové doplňky -nábytek z přírodního dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -svářečky, nabíječky, kompresory -pneumatické nářadí -elektrické ruční nářadí -akumulátorové vrtačky -zahradní stroje a nářadí-sekačky, pily, křovinořezy -čerpadla -zdvihací technika-hevery, zvedáky -brusivo -drátěný program -ochranné pracovní pomůcky -železářské zboží -značky:EINHELL, ...

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...