THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -brusírna plochého skla -broušení, fazetování skel a zrcadel -nábytková skla, zrcadla -zasklívání vitráží do olova.

Výroba chovatelských potřeb z betonu: -betonové misky -hračky pro ptáky, hlodavce -terarijní misky -vyhřívané kameny.

Služby: -prodej stavebnich materialu -poradenské činnosti -sádrokartonářské práce.

Služby: -čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů -čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí -revize a diagnostika potrubí TV kamerou -havarijní služba -nonstop servis -bezvýkopové opravy potrubí. Provozovny: 150 00 Praha 5 Nad ...

Projekční a inženýrská kancelář: -projekční práce -inženýrská činnost -dozory staveb.

PROFI-PRODEJ.CZ je spolehlivý internetový obchod s topenářskou a instalaterskou technikou, který vám přináší vždy nejaktuálnější nabídku včetně maximálního množství informací o nabízeném zboží.

Služby: -projektové práce -geodetické.

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Projekce, inženýrská činnost: -vodní stavby se zaměřením na hydrotechniku, povodňovou ochranu -městské odvodnění -voda -vodní stavby -hráze -rybníky -jezy -úpravy vodních toků -konstrukce vodních staveb -protipovodňová ochrana -kanalizace -kašny, fontány -odbahnění -revitalizace toků -protierozní ochrana ...

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny -materiál stavební.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Prodej a půjčovna nářadí: -stavební nářadí -zahradní technika.

Prodej, opravy, montáž: -plynové spotřebiče -kotle.

Velkoobchod: -elektrická topná tělesa -průtokové ohřívače a bojlery -klimatizační a ventilační jednotky -odsavače par -žárovky, zářivky, výbojky, svítidla OSRAM -baterie, svítilny -plynové kotle, plynové ohřívače vody.

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Hydroizolace staveb: - ploché střechy - hydroizolace - tepelné izolace - klempířské práce - bazény, zahradní jezírka.

Velkoobchod: - hliníkové žebříky - lešení - ruční manipulační technika Prodej: - kovové regály a skříně - plastové regály a skříně. Poradenství: - návrhy a vybavování skladů.