THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Rámovací služba: -výroba obrazových rámů -rámování obrazů -výroba výtvarných potřeb. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obrazové rámy -výtvarné a malířské potřeby -pasparty -zrcadla. -výrobky pro decupage(ubrousková technika) Další prodejny: -České Budějovice, Hroznatova 4 tel.723141422 -České Velenice, tř.Čs.legií ...

Práce: -betonářské -hlazené betonové podlahy -strojní pokládání betonů -vnitřní izolace podlah -snížení kročejového hluku.

Prodej a montáž: -zabezpečovací mřížové systémy -pevné, nůžkové, svinovací -trezory

Řezací, vrtací a zemní práce: -diamantové řezání a vrtání železobetonových stěn v panelovém domě -jádrové vrtání prostupů v železobetonu do průměru 400 mm -řezání asfaltu a betonu -zemní motorové vrtání děr pro plotové sloupky -zemní práce minibagrem

Výroba, montáž, servis: -plastová okna a dveře na míru-systém TROCAL -atypické tvary.

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Izolace: -podřezávání pomocí nerez.desek systém BAUMANN -řezání kamenného zdiva a betonu diamant.lanem -bezplatné poradenství -dlouhodobá záruka

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Vyhotovení účelových map: -základní mapa závodů včetně podzemních sítí -jednotná železniční mapa a vlečkový plán -digitální mapa -ostatní účelové mapy. Geodetické práce: -v oboru inženýrské geodézie -zeměměřičské práce zejména na železnici -vytyčovací práce Prodej: -geodetické přístroje a pomůcky.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Tesařství: -dřevostavby -sruby -krovy, střechy -interiéry -pergoly.

Výroba, prodej: -dubové podlahy -stavební a truhlářské řezivo -tesařské práce -montáž sítí proti holubům.

Práce: -malířské -natěračské -nátěry fasád, oken -speciální nátěry střech a podlah -nátěry konstrukcí -protipožární nátěry -nástřiky VARIOPAINT -nanášení barev zařízením AIERLES.

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře -okna a dveře z plastu a hliníku -protipožární hliníkové prvky -zimní zahrady -prosklené stěny vchodové a celoskleněné -požární uzávěry.

Truhlářství: Výroba, dodávka, montáž: -eurookna -dveře (vchodové, vnitřní) -obložkové zárubně -celodřevěná samonosná schodiště -obklady betonových stupňů -obklady stěn.

Stavební truhlářství Výroba: -rekonstrukce památkových objektů -dveře, podlahy, schodiště, obložení stěn a stropů -výroba nábytku.

Truhlářství. Výroba: -dveře, okna. -truhlářská práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Podlahářství. Prodej, montáž, renovace: -parkety -plovoucí podlahy, dřevěné podlahy -koberce, PVC -stavební chemie.

Výroba: -okna, dveře -stavební truhlářství.

Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.