THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: -truhlářská -zařízení, doplňky interiérů.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.

Cihlářská výroba: -pálené zdící materiály podle ČSN, DIN -cihelné stropní tvarovky -prefabrikovaný keramický materiál -ploché a úzké překlady -stropní nosníky -lícové zdivo TERCA Klinker -keramická cihelná dlažba venkovní. Obchodní značka výrobků POROTHERM.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Služby: -strojní omítání za pomoci omítacích strojů -zateplování fasád cert.system firmy CEMIX a CAPAROL.

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Prodej: -vnitřní, vchodové dveře -podlahy -kování.

Výroba, montáž na zakázku: -plastová okna, dveře -zimní zahrady, výlohy -okenní parapety -vnitřní a vnější obklady stěn -zimní zahrady na bazény -výhradní zastoupení DECEUNINCK, ROTO.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Kompletní dodávky a montáž: -pokládání parket -plovoucí podlahy -koberce -PVC, lina -korky -OSB desky -kompletní renovace starých dřevěných podlah -stěrkové hmoty. Služby: -lajnování hřišť.

Práce: -geodetické -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány -vytyčování staveb -geodetické práce v investiční výstavbě -zaměřování inženýrských sítí -zaměřování liniových staveb -digitalizace dat -správa GIS -katastr nemovitostí -poradenský servis v KN.

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby firem Peronda, Atlas Concorde, Ragno, AlfaLux, Fincibec, Ricchetti -kompletní sortiment českých výrobků -keramické schodovky Exagres -sanitární keramika -koupelnový nábytek.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce a opravy -fasády historických budov -zateplování-systém BAUMIT -mytí fasád. Půjčovna: -kontejnery.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.