THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Dlažby a jejich pokládání.

Montáž: -voda, topení, plyn.

Stavební firma. Práce: -projektová a inženýrská činnost -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování budov -zemní práce -nákladní doprava -specializace na realizaci lékáren -projekt, realizace, vybavení interiérů. Stavební materiály STO: -malty a lepidla pro pokládání, lepení, obkládání -hydraulické malty ...

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Betonárka. Výroba: -veškeré druhy betonových směsí -pronájem betonpumpy SCHWING -celoroční provoz -systém jakosti ČSN EN ISO 9002. Provoz: Jindřichův Hradec Jarošovská 753/II - areál Stavcent tel.384326990;606686206 fax 384326991 e-mail j.hradec@cmbeton.cz www.cmbeton.cz

Montáže: -elektroinstalace -hromosvody -přímotopná topení -revize elektro.

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Montáž, prodej, servis: -hliníkové žaluzie -textilní žaluzie -těsnění oken -markýzy -odrazové fólie za radiátory -tepelně izolační trubice -záclonové tyče -automatická garážová, průmyslová vrata -automatické brány a závory. Sídlo firmy: VÝROBA - FRAMI CZ, s.r.o. Písek Samoty 2124 397 01 Písek František Kolařík mob. 607 516 ...

Stavební firma. Montáž: -sádrokarton.

Projekce: -rodinné domky -rozpočty a kalkulace -kompletní inženýrská činnost.

Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Autoservis: -kompletní opravy osobních i nákladních automobilů včetně dodání náhradních dílů -diagnostika -provoz pneuservisu -příprava na STK -mytí vozidel. Zemní práce.

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce stoupaček a výměna radiátorů. Služby: -montáž vodoměrů.

Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Služby: -návrhy architektonických studií -zpracování kompletní projektové dokumentace staveb.

Prodej: -vibrační a hutnící technika -řezače spár, diamantové kotouče -věžové jeřáby -veškerá stavební mechanizace -bagry, nakladače, šroubové kompresory -bagela-recyklátor na asfalt -termobedny na živici. Bazar, výkup, prodej: -stavební mechanizace ze zahraničí.

Prodej: -řezivo -palubky, hranoly, střešní latě, prkna -pro zahrádkáře štěpka a mulčovací kůra -dřevo.