Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Rámařství: -rámování obrazů. -obrazové lišty. Sklenářské práce, zasklívání: -lodžie. -terasy. -zimní zahrady. Výroba: -hliníkové pergoly.

Prodej: -krbová kamna a litinová kamna -kotle na spalování dřeva -kotle na spalování dřevěných pelet -venkovní krby a udírny -kotle na pevná (tuhá) paliva

Služby: -projekční -architektonické -inženýrské -stavitelské -plány rozvoje měst. Stavební projekce: -příprava -architektonické studie -projekční práce -rozpočty -projekce na klíč Inženýrská činnost: -technický dozor investora -posudky.

Prodej, servis, montáže: -místní rozhlasy, veřejné osvětlení -elektronické zabezpečovací zařízení -kamerové systémy -audio, video, antény, satelity -hudební a ozvučovací technika Soudní znalec: -ekonomika, ceny a odhady elektroniky

Dodávka a montáž: -bezpečnostní zámky, bezpečnostní a protipožární dveře, interiérové dveře, obložkové zárubně, čalounění dveří, otvírání dveří čipem, elektroinstalace.

Služby: -projekční činnost v investiční výstavbě -investorská činnost -inženýrské práce.

Prodej: -hospodařské potřeby -vědra, hadice, motouzy, štětce, kartáče, smetáky, atd.

Malířství-natěračství. Práce: -malířské -natěračské.

Velkoobchod: -dveřní kliky mosazné a hliníkové -bezpečnostní kliky -okenní půlolivy -rozvory -háčky a věšáky -vruty, šrouby -stavební kování -spojovací materiál.

Elektroinstalace a revize elektrických zařízení.

Řemesla, služby - umělecké kovářství a zámečnictví - puškařství Výroba, opravy - palné zbraně

Řemesla, služby - výkopové práce včetně pokládky potrubí a dopravy materiálu - bourací práce ( hydraulickým kladivem) - pokládka venkovní zámkové dlažby - základy a základové desky pro - úpravy a rovnání terénu Možnost pronájmu strojů s obsluhou: -traktorbagr CASE -kolový bagr POCLAIN -bourací kladivo -avia kontainer -avia ...

Maloobchod, prodej, e-shop -umyvadla -vany a masážní vany -sprchové kouty a sprchové zástěny -sprchové vaničky -klozety -bidety -vodovodní baterie -sifony -žebříkové topení -koupelnový nábytek -doplňky a madla -osvětlení -doplňkový sortiment.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Rekonstrukce a novostavby: -domy, provozovny -vodovody, kanalizace -čistírny odpadních vod*-ČOV*. Práce: -odbahnění rybníků -čištění meliorizačních odpadů -výkopy rýh pro kabely -zemní práce. Prodejna: -stavební keramika -dlažby a obklady-RAKO, HOB*, CHKZ -lepidla, tmely -začišťovací lišty -spárovací hmoty -hutní ...

Řemesla, služby, opavy, servis - topenářské práce Montáž - tepelná čerpadla

Stavební firma: -výstavba inženýrských sítí -chodníky, komunikace, cyklostezky -kanalizace, vodovody -plynovody -vysokoprofilová trubní vedení pro dopravu kapalných a plynných médií -potrubní systémy pro průmyslová zařízení a elektrárny -dálkovody a rozvody tepla.

Renovace, opravy - smaltované vany - byty Chovatelská stanice psů - plemeno Cane corso

Řemesla, služby - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce

Stavební práce: -zateplení fasád. -malířské. -obkladačské.