Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Hledáte kvalitního výrobce pomníků nebo potřebujete jiné kamenické práce? Naše Kamenictví - Miroslav Vandas je Vám k dispozici. Provádíme profesionální kamenické práce a taktéž vyrábíme pomníky z přírodního kamene dle přání klienta. Poskytneme Vám komplexní služby - prodej, montáž, čištění. U nás můžete zakoupit náhrobní desky z černého skla, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vodiče -rozvaděče -hromosvodový materiál -průmyslové a domovní přístroje.

Zámečnictví, nástrojářství

Velkoobchod, maloobchod: -voda-topení-plyn -kotle, bojlery, průtokové ohřívače -deskové a koupelnové radiátory -vany, sanitární keramika -vodovodní baterie -měděné, plastové a železné trubky, fitinky -nářadí REMS pro instalatéry a topenáře.

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Dodávky: -kompletní technologie úpravy vody vč. návrhu, projekce, výroby, montáže, servisu -chemická ochrana proti tvorbě minerálních inkrustátů, korozi a biologickému znečistění -optimalizace vodního režimu chladicích a parovodních systémů.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -350 druhů koberců šíře 2, 3, 4, 5 metrů -100 druhů PVC šíře 1, 5; 2; 3; 4 metrů -běhouny šíře 0, 65 0, 95 1, 33 metrů -sportovní povrchy, syntetická tráva -čistící zóny, rohože -kusové koberce, obdelník, kruh, ovál -garnýže, rolety, doplňky -koupelnové předložky a rohože -ukončovací lišty, ...

Činnost kanceláře se zaměřuje na komplexní služby v oblasti projektování staveb a jejich plánování, jimiž jsou návrhy všech druhů pozemních staveb. Naším hlavním cílem je poskytnout zákazníkovi komplexní služby, a to od zpracování investičního záměru a studie staveb, přes jednotlivé stupně projektové dokumentace včetně obstarání územního ...

Výroba: -dřevostavby -dřevěné terasy -pergoly -suchá výstavba -sádrokartony -altány -garážová stání -plovoucí podlahy -podkroví.

Služby: -centrální vysavače BEAM -eurookna -plastová okna -hliníková okna -dveře venkovní, vnitřní -hliníkový profil -střešní okna ROTO, FAKRO, VELUX -garážová vrata -žaluzie.

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemků -projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství -výkon funkce TDI a koordinátora BOZP na stavbách.

Tepelná technika Topení-plyn-sanita-solární systémy Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: -podlahové topení -suchý systém podlahového vytápění -rekuperace -nádrže, kotle na LTO -plynové kotle, kotle na tuhá (pevná) paliva -radiátory, koupelnová tělesa -armatury, termostatické ventily a hlavice -solární systémy -tepelná ...

Kamenictví - přebrušování teracových pomníků - opravy, rovnání, chemické čištění pomníků prodej a montáž - pomníky z přírodního kamene a teraca Sekání, pískování, zlacení a stříbření nápisů - hrobnické služby výkopy hrobů, exhumace, uložení uren, rozptyly na louku prodej a montáž - veškeré doplňky

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.