Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...

Geodetická kancelář. Služby: -geodetické -kartografické.

Nabízíme prodej a odbornou montáž veškerých podlahových krytin - pvc, Marmoleum, plovoucí podlahy dřevěné, laminátové, korkové, masivní prkna, parkety, koberce, renovace, stěrky, laky, lišty. Poradenství. Dojedeme a zaměříme - ZDARMA. Výhodné ceny. Výprodej zbytků.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Maloobchod, prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení -lešení -pracovní plošiny. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Montáž suchých staveb - sádrokartonových a minerálních podhledů, příček, předsazených stěn včetně dodávky materiálů. Rekonstrukce podkroví, půdní vestavby včetně uložení tepelných izolací a parozábran, zhotovíme nové podlahy, zajistíme osazení půdních prostor okny. Pracujeme s materiály předních výrobců - Knauf, Rigips, Isover, Thermolan, ...

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Plynoservis: -servis a revize plynových kotlů a hořáků -pořádání kvalifikační kurzy montérů, revizních techniků a topičů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -řezné, brusné kotouče KLINGSPOR -elektronářadí SPARKY -vrtačky -uhlové brusky -přímočará pila -pneumatická vrtací kladiva -okružní pila -silikonové akrylátové tmely LUKOPREN -PU pěny -pilky WILPU.

Služby: -instalatérské práce.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Služby: -stavebniny -obklady -dlažby -izolace -stavební chemie -střešní systémy.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Prodej dřeva: -stavební a truhlářské -sušené dřevo -krovy -palubky -podlahovky. Působnost celá ČR.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.