Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Stavební činnost: -rodinné a účelové stavby -rekonstrukce budov -půdní vestavby -od projektové dokumentace po kolaudaci -projekce stavební.

Stavební firma. Stavební práce: -novostavby -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce.

Činnost: -inženýrská -obchodně poradenská ve stavebnictví -ekonomické a finanční poradenství.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Služby: -montáže sádrokartonových a sádrovláknitých systémů -zednické práce.

Elektroinstalační práce: -kompletní elektroinstalace v bytových objektech -elektroinstalace v průmyslových a zemědělských objektech -opravy a montáže hromosvodů -montáž elektrického topení, elektrokotle, přímotopy, elektrické podlahové vytápění -návrh a realizace osvětlení interiérů a exteriérů -domácí telefony a videotelefony.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren: - konečná revize a uvedení systému do provozu - záruční a pozáruční servis - komplexní poradenství.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Klempířství, pokrývačství: -kompletní realizace střešních konstrukcí -klempířské, pokrývačské a tesařské práce -zhotovení krovu -položení střešní krytiny -montáže střešních oken -oplechováni.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Projekční činnost,projektant Autorizovaný technik pro stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství & Autorizovaný technik pro techniku prostředí staveb Nabídkové rozpočty Výpočty tepelných ztrát Poradenství a konzultace Scanování diapozitivů a kinofilmů

Prodej: -benzinové, elektrické sekačky, zahradní traktory -MTD, STIGA, AL-KO, DAKR -motorové pily, štípače, křovinořezy, vyžínače -DOLMAR, WOODSTAR, SCHEPPACH -ruční, elektrické nářadí -PROMA, FERM, HITACHI, MAKITA

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, jističe -sáčky do vysavačů. Výroba: -klíče FAB.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.

Podlahové centrum. Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka: -koberce kusové i metráž -PVC podlahoviny -laminátové a dřevěné podlahy -vinylové podlahy -korkové podlahy -podlahové lišty -příslušenství ke všem prodávaným podlahám -renovace dřevěných podlah -vyrovnání podlah sam. stěrkou

Práce: -malířské -natěračské -fládrování-renovace kuchyňských linek.