Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Profiizol Stavební práce: -izolace bazénů, jezírek, rybníků -izolace plochých střech -zateplování budov -montáž sádrokartonu -plovoucí podlahy.

Práce: -truhlářské. Výroba, montáž: -chaty -palubkové -dřevěné -zahradní domky -rekreační chatky -přístavby -opravy -rekonstrukce.

Revize: -elektro. Přihlašování odběru elektřiny.

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Práce: -truhlářství. Zakázková výroba: -dveře a zárubně na míru.

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Prodej: -dřevěné 3vrstvé podlahy -Steirer porket -laminátové podlahy -koberce -PVC. Služby: -pokládka dřevěných a laminatových podlah -pokládka koberců a PVC.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání

Práce: -vodoinstalační -topenářské.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Služby: -tesařské a stavebně truhlářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -sklenářství -zasklívání.

Instalatérství Služby: -instalatérské práce -vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalační práce -rozvody vody. -topení plyn