Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výhradní zastoupení OETIKER. Výroba, prodej: -pneumatické rychlospojky. Prodej: -hadicové spony -stláčecí-jednorázová, na vysoký tlak průměru 2, 5mm-120mm -šroubovací-průměru 8-150 mm -univerzální pásky a zámky. Na zakázku: -povrchová úprava-pískování.

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Projekční kancelář: -projektová dokumentace -architektonické studio -inženýrská činnost. -kopírovací studio (barva, A0**).

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna -stínicí technika, parapety -zednické začištění.

Stavební firma. Stavby: -pozemní -komplexní práce.

Truhlářství. Služby: -truhlářské práce.

Geodetické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -účelové mapy.

Služby: -technický dozor investora (TDI) pro pozemní, inženýrské a vodohospodářské stavby -rozpočty a kontrola fakturace -výběr dodavatele stavby, koordinátora BOZP -zastupování stavebníka ve styku s úřady od stavebního povolení po kolaudaci.

Práce sklenářské: -broušení,vrtání,pískování,pokovování skla -bezpečnostní sklo -izolační dvojsklo -zasklívání stavebních a zemědělských strojů. Výroba: -zrcadel -akvária -terária.

Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Stavební práce: -hydroizolace střech, jímek, bazénů a průmyslových podlah -sanace teras a balkonů -zateplení fasád.

Služby: -projektování pozemních staveb.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.

Prodej: -laminované a dýhované dřevotřískové desky pro výrobu nábytku -laťovky -překližky -hobry -akulity -MDF* desky -nábytkové hrany -těsnící lišty -kuchyňské pracovní desky -kování, zámky, závěsy, výsuvy -nohy, stojany -vruty, úchytky -okenní parapety -dveře venkovní, vnitřní (interiérové) -kuchyňská dvířka ...

Práce: -malířské -natěračské.

Stavební práce, montáž: -montáž sádrokartonu, půdní vestavby -minerální podhledy -tepelné izolace, zateplování fasád -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce.

Výroba, prodej: -biologické čistírny odpadních vod -ČOV -polypropylenové nádrže, septiky, lapoly -bazény, obklady.

Zprostředkování velkoobchodu: -dovoz zboží z Turecka přímo od výrobců -nábytek -dveře všech typů -čistící prostředky -nářadí -radiátory -dlažba -oblečení, obuv -koberce.

Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.

Prodej: -drogistické zboží -potraviny -průmyslové zboží.

Klempířské, pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -střešní systém BRAMAC, TONDACH -prodej střešní krytiny.

Firma je držitelem certifikátu č.225/2000 pro řízení systému jakosti ve stavební výrobě dle ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -inženýrské -vodohospodářské. Výroba: -betonové směsi i s dopravou. Nákladní doprava: -autojeřáby AD 080, AD 28 -LIAZ sklápěč -TATRA 815-sklápěče, tahače a ...