THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Služby: -montáž, demontáž a pronájem rámového lešení LAYHER a trubkového lešení -zateplování budov -zajištění kompletní stavby na klíč.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Služby, montáž, servis: -elektroinstalace -zabezpečovací systémy -hromosvody -požární a kamerové EZS, EPS, CCTV -telefonní rozvody -ozvučení.

Prodej, montáž: - dřevěná okna - plastová okna - parapety, žaluzie, rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Studnařské práce: -čištění a kompletace kopaných a vrtaných studní.

Prodej a montáž: -okna plastová, dřevěná eurookna -dveře.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Služby: -projektování pozemních staveb -studie -statické výpočty -zaměření staveb.

Služby: -malířské a lakýrnické práce -nátěry konstrukcí -nátery soklů -nátěry oken a dveří -nátěry zateplených a běžných fasád -malby interiérů -strhávání tapet -pronájem montážní plošiny AVIA MP 13.

Služby: -zemní práce -protlaky pod komunikacemi -vrtací práce -veškeré práce s minibagrem.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Výškové práce: -střešní konstrukce a krytiny -památkové objekty, kostely a další -údržba a kácení stromů -tmelení spár -nátěry a čištění -mytí tlakovou vodou.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Kamenictví, kamenické práce: -dlažby a obklady v interiéru i exteriéru, obklady fasád -kuchyňské, koupelnové, stolové desky -barové pulty -nové pomníky a opravy starých pomníků -nápisy do černého skla -krby -zahradní architektura -schody -renovace starých schodišť -parapety vnitřní i venkovní dle zaměření -pečící ...

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Kamenictví: -fasády z přírodního kamene -dlažby, kostky, schody -parapety -koupelnové a kuchyňské desky -pomníky, náhrobní desky.

Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Montáž technologií a staveb pro zemědělství.