THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Stavební firma: -komplexní stavební práce -výstavba hypermarketů, supermaketů -průmyslové stavby -dopravní stavby.

Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.

Služby: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů -drobné stavební úpravy -inženýrská činnost -poradenství.

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okna -dveře balkónové a vchodové, skládací a posuvné -pravoúhlé -obloukové -segmentové -jednokřídlá -dvoukřídlá -vícekřídlá -mechanické zabezpečovací systémy pro vchodové dveře MULTLOCK. Služby: -konzultace, zaměření a cenová kalkulace zdarma. Vzorkovna a výrobna: -335 44 ...

Studnařství: -strojní vrtání studní 130mm, 150mm a 178mm. Budování studní na klíč: -zajistíme -projektová dokumentace -elektroinstalace -vodoinstalace -práce hydrologa. Servis, čištění: -studny -pouze vlastní vrtané studny.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.

Pokládka -podlahové krytiny.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Realizujeme kompletní střechy, od klempířství, pokrývačství a tesařství po zateplování střech a opláštění hal. Pokládáme střešní krytiny betonové, pálené, asfaltové od firem Bramac, KM Beta, Tondach, Cembrit, IKO. Systém ochrany proti ptactvu Kraupner. Strojní zpracování plechů Schlebach. Montáž a prodej střešních oken Velux a Fakro. Okapové ...

Truhlářská výroba: -zakázková výroba nábytku. Výroba kuchyňských linek, včetně dodání elektrospotřebičů jakýkoliv značek, vestavěných skříní, obývacích stěn, kancelářský nábytek, dětských pokojů, ale i jiných bytových doplňků.

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Kamenictví: -zpracování kamene -květinářství-lesní hřbitov Písek -velkosklad -výroba a renovace kamene. Pobočky: -zakázková kancelář České Budějovice, Husova 97 po-pá 14-17, tel. 604697869 -provozovna Křenovice 46, tel. 603809998 -Květinářství Lesní hřbitov Písek, tel. 739052444

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kanalizační a vodovodní systémy.

Pokládka chodníků a silnic.

Služby: -veškeré zemní práce stroji JCB a Gehlmax po celé ČR -rekultivace -výkopy pro inženýrské sítě (plynovody, vodovody, kanalizace) -výkopy pro telekomunikační sítě -výkopy a úpravy terénu -vysušování zdiva -zemní práce bagrem DH 112 -doprava materiálu a odvoz odpadu multicarou -odkopy pro silnice -výkopy jam a ...

REVIZE - MONTÁŽE - ELEKTRO: objekty včetně hromosvodů, elektrické instalace, elektrická zařízení, elektrické spotřebiče, odborné posudky, školení dle Vyhl.50/1978 Sb..

Umělecké sklenářství. Naší specializací je výroba a restaurování vitráží, návrhy a realizace novodobých vitráží, malba na sklo, repliky a kopie historických vitrají, matování-pískování, zušlechťování plochého skla - fusing.