THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Maloobchod, prodej: -nářadí a doplňky. Služby: -opravy ručního elektrického nářadí NAREX, METABO, BOSCH, MAKITA, SKIL, FLEX, DREMEL, PROTOOL. -půjčovna elektrického nářadí.

Služby: -elektromontážní práce pro energetiku -montáž sítí nízkého i vysokého napětí -montáž venkovních trafostanic.

Projektování: -dopravní stavby -opravy, přeložky, rekonstrukce silnic -parkoviště, odstavné plochy -autobusové zastávky, odpočívky -základní technická vybavenost -dopravní řešení obchodních a průmyslových center -dopravně inženýrská opatření pro uzavírky komunikací -propustky, opěrné a zárubní zdi -venkovní kanalizace, ...

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Prodej, servis, půjčovna, e-shop: -elektrické nářadí BOSCH, METABO, NAREX -elektrické přístroje.

Služby-řemeslo: -truhlářské práce -zakázková výroba -vchodové dveře -schodiště -obklady stěn, stropů -podlahy -montážní práce.

Služby: -dlažby -výkopy -zemní práce -opravy živičných povrchů -dlaždické práce -obkladačské práce.

Montáž, rekonstrukce, opravy: -vodovodní a kanalizační potrubí -projektová dokumentace i revize plynových rozvodů -montáž a dodávka plynových spotřebičů -montáž topení -montáže kotlů -zapojení krbů.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Truhlářství Zakázková výroba, prodej, montáž: -zařízení interiérů -nábytek všeho druhu -schody, zábradlí. Služby: -stavební truhlářství.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Prodej elektroinstalačního materiálu a techniky.

Výroba, montáž: -střechy a střešní konstrukce -klasické vázané krovy z trámů, příhradové, sponkované vazníky typu gang-nail včetně statického návrhu -tesařské konstrukce, dřevěné haly, půdní nástavby, altány -impregnace a sušení dřeva.

Služby: -projektování -pozemní stavby -technický dozor -stavební fyzika -tepelná technika -stavební akustika -osvětlení.

Služby: - jeřábnické práce - autojeřáb AD 20.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Služby: -ploché střechy -zateplování střech -ochranné nátěry střech -izolace -proti radonu -proti vodě -zemní -pokrývačské práce. Dodávka a montáž: -ploché střechy -střešní taškové krytiny -střešní asfaltové šindele -střešní zahrady a terasy.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.