THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce, řemeslo: - pokrývač - klempíř

Služby: - výškové práce - práce ve výškách - odklízení sněhu a ledu ze střech a jiných obtížně přístupných míst - úklidové služby

Služby: - inženýrská činnost - uspořádání a organizování výběrových řízení - technický dozor stavebníka - stavební dozor - koordinátor BOZP na staveništi

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytina BRAMAC -BRAMAC MAX* -Alpská tačka -Alpská taška Classic -Moravská taška Plus -Římslá taška -Bobrovka -zdvojená Bobrovka -Tegaht -Reviera.

Realizace staveb: -stavby na klíč -hrubé stavby -odstranění vlhkostí, plísní, vody -zpracování stavební dokumentace -rozpočty staveb -kalkulace staveb -zaměření staveb -zajištění stavebního a autorského dozoru -investorská činnost -poradenská činnost -zprostředkování nákupu nemovitostí, pozemků -patologie služeb ...

Zámečnictví, výroba: - repliky historického kování na okna a dveře.

Práce: - zednické - obnova památek, historických objektů.

Dodávka, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - průmyslové chlazení.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - průmyslové stavby - projektové dokumentace.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu - cihly, zdivo - obklady a dlažby - střešní krytina - omítkové a maltové směsi - nářadí, nástroje - ochranné pracovní pomůcky.

Dodávka, montáž, servis vzduchotechniky - větrání, klimatizace. Výroba a montáž potrubí.

Obkladačské a stavební práce - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Hodinový manžel - montáž nábytku - výměna vypínačů a zásuvek - věšení poliček a obrazů - výměna těsnění - čištění odpadů - drobné zednické práce - sečení zahrady - řezání a sekání dřeva.

Tesařství, pokrývačství a klempířství - realizace a rekonstrukce střech na klíč - montáž střešní krytiny.

Stavební firma - bytová výstavba - rekonstrukce budov a bytů - zednické práce - malířské práce - pokrývačské práce - zemní práce.

Projektová kancelář - projektování staveb - statika staveb - inženýrská činnost - autorský dozor.

Výroba nábytku, design interiéru - kuchyně - ložnice - koupelny - vestavné skříně - interiérové dveře - plovoucí podlahy.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování budov - klempířské práce - obkladačské práce - natěračské práce - půjčovna a montáž lešení.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Dřevařská výroba: - terasová prkna, konstrukční hranoly, dřevěné fasády Lesní činnost.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, chemie, postřiky, postřikovače -zavařovací víčka -zavařovací hlavy -konzervační přípravky -bazénové chemie -zahradní potřeby -kosmetika.

Stavební společnost, výstavba: -rodinné domy -pasivní rodinné domy