THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek

Stavební firma specialuzující se na kvalitní a funkční dřevostavby.

Služby: -stavební a projektové práce -veškeré stavby na klíč -rekonstrukce objektů -venkovní inženýrské sítě -cenové nabídky a poradenská činnost zdarma.

Prodej, půjčovna a servis: - stavební nářadí - zahradní technika

Stavební činnost: -stavby na klíč, novostavby, přestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen včetně obkladů, dlažeb, vodoinstalací -dodávky a montáže sádrokartonů, izolace a zateplování budov a fasád.

Služby: -veškeré geodetické práce -geometrické plány na rozdělení pozemků včetně vyhotovení podkladů pro vklad, zápis nemovitosti do katastru nemovitostí -geometrické plány na zaměření staveb -vytyčení vlastnických hranic pozemků včetně vytyčení rozsáhlých lesních bloků -polohové a výškové vytyčení staveb -polohopisné a výškopisné ...

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Služby: -projekční kancelář -kompletní dodávka projektu -autorský dozor -dokumentace skutečného stavu -vyřízení všech povolení, vyjádření a jednání na úřadech. - projkty pro akci zelená úspora

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.

Výroba, prodej: - stavební hmoty a výrobků - cementové výrobky - umělý kámen - beton, transportbeton, silniční betony Služby: -autodoprava - MIX - multikára. Prodej: - kamenivo, štěrk, písek.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek JIKA, LAUFEN, DURAVIT -průmyslové a bytové armatury -koupelnová zrcadla od firmy ellux GLÜCK.

Služby: -konstrukční zpracování rozváděčů -montáž rozváděčů -pro stroje a technologie -pro distribuci a užití el. energie -instalace a servis rozváděčů -prodej elektromateriálu.

Údržba a servis klimatizačních jednotek.

Služby: -zemní práce -demolice -terénní úpravy -zimní údržba.

Komunální technika, traktory, zahradní technika, zahradní doplňky-dům a zahrada. Import, export, velkoobchod, maloobchod, prodej za hotové, fakturou, leasing zajišťuje přes 200 smluvních partnerů a servis: -sekačky -motorové, elektrické všeho druhu -zahradní a komunální traktory -křovinořezy, vyžínače -motorové pily, nůžky na živé ...

Velkoobchod, prodej: -baterie GP, WONDER, ENERGIZER, VARTA -žárovky GE, OSRAM -úsporné žárovky -svítilny -audio, video kabely -konektory -antény -instalační materiál.

Služby, řemeslo: -truhlářství -výroba dveří, schodů i eurooken.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Výroba - mříže Výroba - kovová vrata Výroba - kovaný zahradní nábytek Výroba - kovová schodiště a zábradlí Zakázková kovovýroba - interiér a exteriérvýroba - z nerezu

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Zateplování budov Demolice Zemní práce Kompletní stavební činnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.