THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej, montáž: -ploty -pletiva pozinkovaná, PVC -průmyslové oplocení -svařovaná čtyřhranná pletiva -vrata, sloupky, plotové rámy.

Výroba, prodej: - palety všeho druhu - atypické palety. Kamionová doprava - zahraniční a tuzemská - spedice.

Stavební projekce, inženýrská činnost. Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy - stavby občanské - bytové - průmyslové.

Práce: - zakládání staveb - základové desky

Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - dřevostavby Práce: - topenářské, vodoinstalatérské Prodej, pronájem, opravy: - kráčivá rypadla MENZI MUCK

Návrhy, projekce: - dětská hřiště - sportoviště

Výškové práce - rizikové kácení stromů - péče o zeleň - nátěry střech - odstranění sněhu - veškeré stavební dokončovací práce - opravy komínů.

Stavba, výstavba: -bytová -občanská -průmyslová

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Dřevovýroba, výroba: - dýhové sesazenky Prodej, montáž: - laminátové, vinylové podlahy - dřevěné podlahy - dveře

Práce: - sádrokartonářské - tesařské - truhlářské - zednické

Práce: - malířské - natěračské Prodejna barvy laky: Český Krumlov, Tovární 66 Tel.: 380726022

Jsme projekční kancelář, která Vám nabízí mnoho služeb. Od zpracování studie, projektu pro stavební povolení, financování až po výběrové vhodného dodavatele v blízkosti stavby.

Výroba: -interiérové dveře z masivu

Geodetická kancelář -kompletní geodetické práce -geometrické plány a vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -vytyčování sítě a vytyčení staveb -mapové podklady pro projekt -digitální technické mapy -zaměření inženýrských sítí.

Prodej: - hnojiva - minerální a solné lizy - stavební materiál - mulčovací kůra, rašelina, substráty - nářadí

Služby: - půdní vestavby - izolace - lité samonivelační anhydritové potěry - montáž sádrokartonů - klempířské práce, pokrývačské práce - zateplování budov - krby, krbová a kachlová kamna

Nákladní autodoprava s HR Prodej - řezivo Prodej - stavební materiál Prodej - železářství Pokrývačské práce - rekonstrukce střech

Práce: - instalatérské - topenářské - elektroinstalační - revize elektro - plynoinstalační - revize plynu - servis plyn kotlů a TČ BAXI, JUNKERS, VIESSMANN, BUDERUS, PROTHERM, STIEBEL ELTRON, VIADRUS, DAKON, VAILLANT Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál - zařizovací předměty - teplovodní kotle - zplynovací ...

Výroba, prodej: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámování obrazů, zdrcadel -paspartování -kompletní rámovací servis

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: (bagry, válce, hutnící technika, nakladače, dozery, lešení, mobilní WC, staveništní oplocení, vrtačky, bourací kladiva, křovinořezy, motorové vrtáky, vysavače, čerpadla, topidla, kompresory, elektrocentrály, zvedací plošiny elektrické i dieselové, stavební výtahy a jiné.

Prodej, servis nástrojů a nářadí pro dřevozpracující a kovozpracující výrobu. Prodej brusiva, spojovacího materiálu, lepidel a přípravků pro čištění a údržbu nástrojů a strojů. Prodej a servis lesní a zahradní techniky.

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně - kancelářský a bytový nábytek - ploty, vrata