THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlárna: -truhlářské práce -výroba eurooken, dveří -zakázková výroba -interiérové dveře.

Výroba: -příslušenství ke stavebním strojům.

Služby: -sklenářství -rámování.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské včetně technické vybavenosti sídlištních celků -zemní práce -kanalizace -vodovody -zhotovení a revitalizace rybníků -výstavba čistíren odpadních vod ČOV -výstavba chodníků, komunikací -demoliční práce.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...

Truhlářství: -stavební -nábytkové -bytové doplňky -zakázková výroba.

Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Služby: -pokrývačské práce -pokládání střešních krytin všeho druhu -proškolený a smluvní partner Bramac -klempířské práce -z plechů pozink, měď, hliník, lindap -střešní konstrukce. Prodej: -veškerý materiál potřebný na střechu.

Služby: -projekce pozemních staveb -stavební dozor -koordinátor BOZP -průkazy energetické náročnosti budov PENB -soudní znalec v oborech ekonomika, rozpočtování, pozemní stavby.

Klempířství a pokrývačství. Klempířské práce: -všechny druhy materiálů -měď, pozink, titanzinek -parapety, okapy, svody, oplechování. Pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -nové střechy -všechny druhy krytin-pokládka, výměna -difuzní fólie -laťování -osazení střešních oken.

Prodej: -koupelny, sprchy, WC -obklady, dlažby-vnitřní a venkovní -štěrkové a spárovací hmoty PCI, KIESEL -silikonové tmely -baterie všeho druhu -suché omítkové a tepelně izolační materiál HASIT, QUICK MIX -okapy, žlaby umělohmotné ACO, MEA -sádrokartony KNAUF -izolační materiály ISOVER, ORSIL, ROCKWOOL -střešní krytina ...

Montáž a prodej bran, branek a veškerého druhu oplocení kolem rodinných domů, firem a průmyslových objektů působýme po celé ČR bezkonkurenční ceny

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Maloobchod, prodej: -laminodesky -překližky -laťovky, lišty -dřevěná okna, dveře. Zakázková výroba: -krovy -trámy 15 m -latě -prkna -doprava na staveniště.

Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Projektování, projekce: -elektro.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.