Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Pila: -zpracování dřeva -prodej řeziva -sušení řeziva. Provozovna: -Jistebnice 119

Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Projektové práce ve stavebnictví

Pozemní, vodohospodářské a zemědělské stavby

Maloobchod, prodej: -stavební izolace -chladové izolace -žáruvzdorné izolace -zemní a střešní izolace -tepelné izolace -zateplovací fasádní systémy.

Nabízíme: PVC, Marmoleum, koberce, vinylové, korkové, antistatické, plovoucí podlahy, stěrkové hmoty včetně dodání, montáže a odborného poradenství

Velkoobchod, prodej: -schody, parapety, krajnice z teraca a vymývaného betonu -teracová dlažba, podlahy z litého teraca, obklady bazénů -žulové obklady schodů, žulové dlažby venkovní i vnitřní -betonová dlažba -zámková, vymývaná, tlačená -plotové tvárnice, obrubníky, krajníky, palisády, žlabovky, opěrné zdi -květináče, vázy, odpadové ...

Technický servis pro kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem mobilního oplocení, mobilních zábran, nášlapných bariér, mobilních toalet, elektrocentrál, párty stanů, odpadkových kontejnerů, mycích žlabů.

Služby: -stavební práce -zednické práce -půdní vestavby -úpravy -tesařství -pokrývačství -kompletní rekonstrukce střech -klempířství -montáž střešních oken -natěračství -čištění okapů včetně rekonstrukce veškerých klempířských prvků z vysokozdvižné plošiny -zednické a štukatérské práce -drobné sádrokartonové zakázky ...

Klempířské práce: -historické objekty, průmyslové objekty, moderní objekty -měď, hliník, hliník barvený a elexovaný -pozink, titanpozink lesklý a matný. Pokrývčské práce: -tašky BRAMAC -tašky BETA -tašky JIRČANY -tašky TONDACH -vláknocementové krytiny CEMBRIT -střešní šindele ISOLA, TEGOLA -plechové krytiny velkoplošné ...

Výroba: -železobetonové monolitické konstrukce -stavby zemědělské -stavby vodohospodářské -stavby průmyslové -stavby občanské.

Malby, nátěry, fasády: - protipožární nátěry Natěračské práce - protipožární nátěry Malířské práce - bytové i nebytové prostory Tapetářské práce Úklidové práce Zateplovací práce Stěrkování - omítkářské práce

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Služby: -renovace dveří a zárubní v interiéru -renovace kuchyní, vestavných skříní -potahování plastovou folii -broušení -schody nové a renovace.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Výroba, prodej: -ploty -pletiva -sloupky -branky, brány -oplocení rodinných domů, průmyslových objektů, sportovních areálů -bezpečnostní oplocení.

Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Prodej: -centrální vysavače Husky -železářského zboží -kuchyňské a domácí potřeby -nářadí a nástroje.

Montáž, opravy a revize: - elektroinstalace - hromosvody - systémy měření a regulace - elektrické topné systémy - veřejné osvětlení - zabezpečení objektů. Služby: - kompletní dodávky topných systémů - projekce - servis.

Stavební truhlářství: -dřevostavby -dřevěné konstrukce -dřevěné nosníky -schody, dveře.

Elektromontážní práce: -silnoproudé rozvody -rozvody měření a regulace -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -hromosvody -zavedení, opravy a rekonstrukce elektroinstalací -revize elektrických zařízení.