Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka, montáž, poradeství: - elektrické podlahové vytápění - topení - přímotopné konvektory - doplňky.

Činnost: - stavební činnost v zemědělství - projektové studie zemědělských objektů - výstavba zemědělských objektů - technologie pro živočišnou výrobu.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Služby-řemeslo: -klempířské a pokrývačské práce -pokládka, oprava a výměna všech druhů střešních krytin -tesařské práce -výroba krovů -montáž střešních oken -výroba a montáž klempířských prvků.

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Centrum zabezpečovací techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zámky dveřní -zámky bezpečnostní -zámkové systémy -systémy generálního klíče -trezorové zámky -zámky speciální -zámkové vložky -bezpečnostní dveře -trezorové dveře -kovové dveře -prosklené dveře -dveřní vstupy panelových domů -bezpečnostní dveře ...

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Klempířství, výškové práce. Naše firma vznikla v roce 1992 a je zaměřena především na realizaci komplexních řešení klempířských prací na budovách jakož i na provádění výškových stavebních a rekonstrukčních prací za použití horolezecké techniky. Máme dlouholeté zkušenosti zejména s prováděním výškových prací jak na historických památkových ...

Služby: -stavební a sanační práce -stavby na klíč -zámkové dlažby -omítky fasád -vnitřní omítky -sanační omítky -sádrokartony -zateplení fasád -obklady a dlažby -betonové potěry -zdiva Ytong a Porotherm -podkladní betony -veškeré další drobné stavební práce -odvoz suti.

Autorizovaný dealer CSM Tisovec a.s. Prodej, servis, opravy: -rypadla UDS 114 -rypadla UDS 214 -hydraulické systémy strojních zařízení. Prodej, servis, generální opravy: -stavební stroje -nakladače UNC 060, UNC 061, UNC 750, UNC 200, UN 053, UNK 320 -rypadla DH 112, DH 411 -manipulační plošiny -náhradní díly na ...

Truhlářské práce. EUROOKNA: -materiál -třívrstvé lepené hranoly bez podélného napojení A1, nebo napojované B1 -smrkové, borové, dubové, meranti -izolační dvojsklo FLOAT 4-16-4 s koeficientem kW 1, 1-2, 8 -mřížky ve skle, mřížky nalepovací, mřížky odklápěcí -celoobvodové kování Sigenia otevíravé a sklopné s ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Služby: -stavební projekce -inženýrské práce. Autoservis: -automobilová diagnostika všech elektronicky řízených systémů -lepení a opravy čelních skel -montáž mechanického zabezpečení -měření emisí.

Výroba a prodej slídových komponentů: -slídové izolanty z čisté slídy, slída -výrobky ze slídy -slídové destičky.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Služby: -opravy plochých střech -izolace spodních staveb SARNAFIL, Alkor, PROTAN -izolace střech -rekonstrukce střešních plášťů -klempířské práce -halové systémy -ocelové haly -Haironville -Lindab, CUPROSAN -zateplení budov - polystyren, Orsil, RIGIPS -střechy a fasády -aplikace polykarbonátových desek -světlíky ...

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Podlahářství. Nabízím PVC, marmolea, koberce, vinylové podlahy, antistatické a plovoucí podlahy, stěrkové hmoty, OSB desky, včetně dodání a montáže.

Dodávka, montáž: - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře.

Služby: -kompletní dodávky staveb -inženýrská činnost -poradenství.

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.