Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
SOSTŘECHY Tesařská výroba: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -střešní okna -zateplení střechy -montáž krovů -dřevostavby.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

Služby: -projektové práce v oblasti výstavby -dokumentace pro územní stavební řízení a autorský dozor.

Prodej, dodávka, montáž: -elektrické radiátory a sušáky -elektrický vysoušeč obuvi -elektrické sušáky ručníků -koupelnové radiátory -otopná tělesa -příslušenství pro elektrické vytápění -elektrická topná tělesa -elektrické regulátory -stavebnicová otopná tělesa BITHERM.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - instalatérství - topenářství - plynařství - voda, topení, plyn.

Výroba a prodej interiérových omítek STEMEX. Výroba a prodej hydroizolační stěrky STEMEX.

Stavba a speciální úprava vozovek. Služby, práce: -výstavba a oprava lesních a místních komunikací: -rovádění živičných penetrací včetně konstrukčních vrstev -provádění udržovacích živičných nátěrů na komunikacích -provádění nestmelených kalených vozovek -provádění zemních prací včetně drobných staveb a odvodnění -provádění ...

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Služby, řemeslo: - kompletní rekonstrukce střech - tesařství - klempířství - pokrývačství - montáž střešních oken.

Projektová činnost ve výstavbě Inženýrská činnost Autorizace v oboru pozemní stavby Zpracování kompletní projektové dokumentace včetně vyřízení úředních formalit (územní rozhodnutí, stavební povolení...) Novostavby, rekonstrukce, přístavby Rodinné domy, občanská výstavba, provozovny

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

Služby: -rekonstrukce a novostavby rodinných domů, chat a chalup -projektová činnost ve výstavbě -nákladní silniční doprava s kamionem.

Velkoobchod - topenářské zboží - otopná tělesa - plynové kotle - přírubové a ostatní armatury - termostatické ventily - spotřebiče VAILLANT - závěsné kotle THERMOCOMPACT prodej - plynové spotřebiče BUDERUS Velkoobchod - čerpadla

Rekonstrukce a renovace - krovy, - pergoly, - altány. Rekonstrukce a renovace - střechy.

Zpracování a prodej kamene - kamenná dlažba, obklady, schody, parapety, kuchyňské, barové, koupelnové desky, pomníky. Materiály–žula, mramor, vápenec, břidlice. Renovace kamene, sekání písma, pískování skla, gravírování, hřbitovní doplňky.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -arotěsné folie -dveře SOLODOOR.

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebního materiálu: -sypké hmoty -zdící materiály -betonové výrobky -střešní krytiny -hydroizolace, tepelné izolace -zateplovací systémy -sádrokartony -odvodňovací systémy -okna, dveře, schody.

Služby: -kompletní projekty staveb -znalecké posudky -ceny a odhady nemovitostí -stavební ekonomika -stavební dozor -rozpočty a kalkulace -inženýrská činnost -soudní znalci -ceny a odhady nemovitostí -kompletní zajišťování stavebních projektů -stavební dozory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky -přírodní střeva -zásilkový obchod.