Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Rekonstrukce střech, nová výstavba střechy, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž střešních oken.

Služby, maloobchod, velkoobchod: -podlahářství -pokládání podlahových krytin -pokládání koberců na zakázku -broušení a renovace starých dřevěných podlah -montáž celomasivních prkenných podlah -montáž parketových vlysů. Maloobchod, prodej: -PVC -koberce -plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné -podlahový vinyl -obkladový a ...

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální a vertikální -rolety předokenní a textilní -těsnění oken a dveří -drážkové silikonové -lamelové dveře -plastové -koženkové.

Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro suchou výstavbu -tepelné a zvukové izolace -sádrokartony -střešní a zemní folie -sádrovláknité desky -fasádní systémy.

Jsme projektová a inženýrská kancelář poskytující služby v oblasti projektování pozemních staveb a související inženýrskou činnost. Zpracováváme projekty rodinných domů, stavby pro bydlení, občanské a průmyslové stavby. Projektová dokumentace je zpracovávána komplexně ve všech fázích projektu - od studie, přes dokumentaci pro stavení řízení, až po ...

Maloobchod, prodej: -tmely a lepidla-UZIN, Schönok, Bona, Bastik -podlahové krytiny PVC-FATRA, FORBO, TARKETT -parketové vlysy, kazetové čtverce -korky, korkové lamely -palubové podlahy, sportovní podlahy -koberce -MARMOLEUM, NORANENT, NOVILON, ALTRO, GERFLOR. Služby: -podlahářské práce -kladení všech podlahových ...

Služby: -stavby na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů -novostavby.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Výroba, prodej: -metalické propojovací kabely kabelových svazků -kabelové konfekce -optické kabely.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Výroba, prodej, montáž: -nízkoenergetické montované domy.

Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.

Činnost: -rekonstrukce a opravy střech a střešních krytin -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce horolezeckou technikou -montáž střešních oken.

Výroba: -plastové jímky, septiky, čistírny odpadních vod -rybářské pramice -bazény: -zahradní jezírka -povrchové bazény -dětské bazény -bazénové technologie -prostředky k čištění a údržbě -vyvložkování studní -poradenská činnost.

Izolační práce: -izolace základových desek proti zemní vlhkosti a radonu -izolace plochých a sedlových střech -izolační nátěry střech -tepelné izolace střech a chodeb v panelových domech -zateplování fasád -stavební práce -prodej izolačního a stavebního materiálu.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Zakázková výroba, prodej: -vestavěné skříně na míru -bytové doplňky -zahradní nábytek -ploty -schody -podlahy -obklady -krovy.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.