Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Lokalizace zemních kabelů, montáž hromosvodů, montáž veškerých kabelových rozvodů, inteligentní elektroinstalace, ochrana před bleskem a přepětím, podlahové nebo stropní vytápění, EZS elektronické zabezpečovací systémy. Dálkové ovládání topení přes telefon, PC, veškeré GSM ovládání a sledování objektů, anténní a satelitní rozvody. Rozvody pro ...

Maloobchod, prodej: -železářství -lopaty, hrabla -kamnové roury -zednické potřeby -zahradnické nářadí -elektrické nářadí.

Služby: -vysoušení zdiva -vysoušení, sanace vlhkého zdiva -vlhkostní průzkum -měření vlhkosti CM a DAAR metodou -magnetokineze -poradenství v oboru. Prodej: -sanační omítky RÖFIX -protiplísňový postřik Schimmel Stop -vápenné barvy SARIMAL -nopované folie DÖRKEN -kondenzační vysoušeče vzduchu -protiplísňový přípravek BIO ...

Služby: -výroba, prodej a montáž -značková plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -kompletní služby včetně všech doplňků.

Služby: -konzultace, studie -projekty, prováděcí projekty -rozpočty pro podnikatelské a hypoteční úvěry -nabídky pro výběrová řízení staveb -rozpočty pro památkové objekty.

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Služby: -opravy, montáže a revize elektroinstalací a hromosvodů -revize, opravy -rodinné domy, školy, firmy -zajišťování projektů elektroinstalací, osvětlení -vnitřní i venkovní elektroinstalace -tepelná čerpadla IVT -solární technika, vytápění, ohřev vody -akumulační nádrže -regulace tepelné energie -kanadská krbová kamna a ...

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva -mikropiloty -zemní kotvy -statické zajištění objektu -sanační práce -mikrovlné vysoušení zdiva -zpevňování zemin a pláně -geotechnika -statika.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Maloobchod, prodej: -stavební a izolační materiál -zdicí směsi -betonové prvky. Autodoprava.

Služby-řemeslo: -truhlářství -montáž nábytku, oken, dveří, kuchyňské linky, schody, obložení -montáž interiérů, kanceláří, přepážek -práce se dřevem, laminem, dřevotřískou.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Služby: -projektová, architektonická a inženýrská činnost.

Prodej: -nabízíme okna plastová, dřevěná, dřevo -hliníková a dveře -zajišťujeme kompletní služby a servis, doplňky, parapety, žaluzie, sítě, rolety -garážová vrata a střešní okna VELUX -jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001.

Návrh koncepce, prodej, montáž, servis: -technologie pro prasata a drůbež -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování. Služby: -doprava -šrotování a míchání směsí Vývoj, výroba: -řídící systémy ventilace a krmení -identifikační systém zvířat -drobné potřeby pro zvířata -plynová topidla pro zemědělské účely i pro ...

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -elektroinstalační práce. Revize: -elektrické rozvody.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Služby: -tesařské práce -podlahářské práce -koberce, PVC, korky, plovoucí podlahy -broušení parket.

Služby: -inženýring staveb -kompletní zpracování architektonických studií -zpracování zadání a projektů bytové a občanské výstavby -návrhy rekonstrukcí a interiérů. Zpracováno CAD systémem DATA-PLAN.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -podlahářské práce -pokládání parketových vlisů, podlahového korku, mozaikových, plovoucích a prkenných podlah -renovace starých podlah a schodišť. Sídlo firmy: -390 05 Tábor, Vídeňská 2774.

Služby: -výstavba vodovodů, kanalizací, vodních nádrží, revitalizací vodních toků, meliorací a čistíren odpadních vod -výstavba komunikací a chodníků včetně jejich oprav -výstavba a rekonstrukce teplovodních rozvodů -veškeré zemní práce včetně odvozu zemin,