Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Projektová a poradenská činnost. Služby: -projekce -poradenství v oboru.

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Stavební práce: -rekonstrukce -zateplování budov.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářské zboží -elektro.

Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Dále provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.

Projektová činnost, projektování: -vodohospodářské stavby -vodovody -kanalizace -úpravy menších vodních toků -protipovodňová opatření -skládky odpadů -revitalizace toků.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Provádíme kompletní elektroinstalace od návrhu po realizaci. Tábor. Jihočeský kraj. Přepěťové ochrany, regulace topení, hromosvody, domácí telefony, videotelefony, strukturovaná kabeláž, protipožární a zabezpečovací systémy, centrální vysavače.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby. -zdrsňování komunikací -řezání stěnovou pilou -betonové a cihlové zdi, jakýkoliv otvor -frézování, broušení -tryskání a čištění všech povrchů -vrtání betonu.

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vybavení koupelen.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Služby: -zednické práce -stavební práce -obkladač.

Dokončovací stavební práce: -obklady -dlažby -stavba krbů -kuchyně, koupelny, chodby -izolace -šalování -veškeré zednické práce -schodiště -vodoinstalační práce -omítání -sanační omítky -fasády -zateplování.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.