Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Maloobchod, prodej: -stavební materiály kompletně pro hrubou stavbu. Služby: -doprava -práce s rypadly a nakladači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -betonové dlažby -koupelnové doplňky -stavební chemie -lepidla -tmely silikonové, akrylátové -stěrky, spárové hmoty -přísady do betonů a malt -nářadí pro obkladače. Služby: -obkladačské a podlahářské práce -doprava zboží.

Služby: -zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -vjezdové brány a pohony.

Provádíme veškeré zámečnické a kovářské práce.

Firma PORHANZL provádí veškeré stavební, zednické, malířské a natěračské práce.Specializace na rekonsrukce, opravy památek a renovace sedláckých usedlostí.Dále provádíme tesařské a další práce, které lze najít spolu s fotkama prací na stránkách www.porhanzl.blogz.cz

Služby-řemeslo: - kompletní rekonstrukce objektů na klíč - truhlářská výroba - kompetní opravy plášťů budov, fasád, střech a výplní otvorů - přístavby, přestavby a novostavby - státní zakázky.

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Služby: -zpracování projektů pozemních staveb všech stupňů -rodinné domy, obytné, průmyslové, zemědělské stavby -stavby občanského vybavení včetně rekonstrukcí -inženýrská činnost (projednání s úřady) -počítačové zpracování projektové dokumentace v CAD systému.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Služby-řemeslo: -územní plánování, urbanismus -rekonstrukce památkových budov -stavební projekce -návrhy interiérů

Služby: -výstavba rekonstrukce všech typů střech -smluvní partneři pro půjčku na střechy BRAMAC -dodávka a montáž systémů KNAUF a RIGIPS -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -montáž sádrokartonu -pokrývačské práce. -autodoprava AVIA 30 s valníkem -cenové nabídky. Pronájem, půjčovna a montáž: ...

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -montáž sádrokartonových systémů -minerální podhledy -půdní vestavby -zateplovací fasády -bytová jádra -interiérové dveře -střešní okna.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -kamenické práce -výroba a oprava pomníků.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie, markýzy, rolety -sítě proti hmyzu -vratové systémy, mříže -shrnovací dveře -polstrování dveří.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zámečnictví: -zámečnické práce.