Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Služby: -kamenictví -náhrobky, pomníky -výrobky ze žuly -kamenosochařské práce -rytecké práce do kamene a kovu -restaurátorské práce -kámen.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Služby: -čištění a vložkování komínů na pevná i plynná paliva -frézování komínů -stavby komínů a jejich obnova -revize.

Služby: -projekční kancelář -architektonická činnost -architektura, stavby, rodinné domy, administrativní budovy, průmyslové stavby -návrhy interiérů -návrhy nábytku a bytových doplňků -urbanismus, urbanistické studie -povodňové plány -autorský dozor.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Přípravné práce pro stavby. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Dobývání a úprava rašeliny.

Služby: -čištění a vložkování komínů -autorizované měření emisí -revize, kolaudace s použitím komínové kamery -montáž vícevrstvých komínů -chemické čištění kotlů LTO.

Firma má oprávnění vykonávat: - revize a zkoušky plynových zařízení, zařízení pro rozvod plynů domovních a průmyslových, zařízení pro spotřebu plynu spalováním. - revize a zkoušky tlakových zařízení, revize a zkoušky těsnosti a tlak zkoušky. - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Firma poskytuje služby v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

EVEREST servis s.r.o. - Jížní Čechy, specializace v oblasti stavebnictví, pronájem, půjčovna, prodej, poradenství, dopravní stavitelství, lešenáŕské práce, dočasné stavební konstrukce, lešení pro mosty, servis pro stavbu - lešení fa Layher, trubkové lešení a mobilní oplocení typu Heras. Kompletní lešeňový systém - lešení "na klíč" : - ...

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Služby: -projektování -malé vodní elektrárny -rybníky, kanalizace -vodovody a ostatní vodní stavby.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Služby: -projektová kancelář -projektové práce ve stavebnictví..

Služby-řemeslo: -klempíř -klempířské práce.

Služby-řemeslo: -renovace speciálních omítek -rekonstrukce historických budov.

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.