THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Firma Malby Beránek se zaměřuje na renovaci fasád, omítky, lakýrnické práce, nátěry, malby a tapety.

Společnost A+J střechy s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, klempířské, tesařské a výškové práce.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

FAVOUR store s.r.o. se zaměřuje na prodej materiálu na pracovní desky a kuchyňské skříňky, dřezů a umyvadel, varných desek a obkladů.

Výroba, montáž, instalace, servis, údržba průmyslová a garážová vrata: -automatické posuvné dveře -průmyslová vrata -garážová vrata -nakládací rampy -vratové těsnění -proti průvanové zástěny, clony -samonosné brány -stranová vrata (posuvné do strany).

Stínící technika, prodej, montáž: -markýzy, markýza, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, romány vnitřní a venkovní -garážová vrata -plastová okna -stínící plachty.

Vrty od 0 do 200 m Vrtané studny s výstrojí od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické průzkumné vrty Sanační vrty při odstraňování ekologických zátěží Vrty pro tepelná čerpadla Injektážní vrty a mikropiloty Čerpací zkoušky pro ověření kvality a vydatnosti podzemní vody Vypracování hydrogeologických posudků a projektové dokumentace pro legalizaci ...

Služby: -tlakové čištění kanalizace od průměru 40 mm až do 500 mm. -tlakové čištění dešťové kanalizace a svodů. -tlakové čištění areálové kanalizace. -tlakové čištění vodního kamene v kanalizaci a odpadech. -čištění dvorních vpustí. -čištění splaškové kanalizace. -čištění podlahových vpustí. -čištění domovních přípojek. -čištění ...

Společnost ACDC systems s.r.o. se zaměřuje na obor fotovoltaických elektráren, na jejich nákup, prodej, montáž, poradenství včetně vyřízení dotací.

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Společnost OSMI Pro s.r.o. se zaměřuje na dodávku sortimentu pro stavební a výrobní průmysl. Jedná se například o vrtací a sekací nástroje, brusnou, řeznou a diamantovou techniku, ruční nářadí, čerpadla, baterie a mnoho dalšího.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Řemeslnické práce, instalatérství: - úprava vody, ohřev TUV -kanalizace - domácí a průmyslové plynovody (montáž, servis) - ústřední vytápění, kotle, kotelny, podlahové vytápění, teplovzdušné vytápění, sálavé vytápění, solární systémy, tepelná čerpadla, kamna, krby -možnost kompletních dodávek včetně elektroinstalace, měření a ...

Společnost GEDASS s.r.o. realizuje: - stavby na klíč - rekonstrukce - střechy - zateplování - půjčování lešení aj.

Topení nejlevněji s.r.o. je montážní společnost, která prodává materiál a produkty týkající se topení, radiátorů, rozvodů, koupelen, kuchyní, solárních systémů a mnoho dalšího.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.

Pronájem systémové bednění: - stěny - sloupy - stropy - v oblasti výroby atypického bednění.

STAK - INVEST s.r.o. se zaměřuje na výstavby a rekonstrukce bytových domů, škol, administrativních budov, obchodních center a parkovacích domů.

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Společnost INTERFAS s.r.o. z Brna se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, terasové podlahy, dřevěné obklady a na další prvky.

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.