THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Realitní společnost, kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí, bytů. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - zateplovací systémy - hrubá stavba - projekce, inženýrink.

Provoz Uhřice Výrobky: - řezivo - hranoly, desky, fošny - krovy, impregnace, hoblování - plotové díly, podlahy, pergoly apod.

Dodáváme armatury a servopohony po celé ČR. Nabízíme kompletní obchodně zásobovací služby v oblasti průmyslových armatur, servopohonů a pneupohonů. Klademe důraz na technickou stránku potřeb našich zákazníků. Mezi naše přednosti patří snaha vyřešit každý technický problém našich odběratelů.

Nábytek na míru. Obývací pokoje, ložnice, kuchyně -matrace, rošty -sedací nábytek -návrhy, vizualizace, poradenství -realizace interiérů na klíč včetně stavebních prací.

- instalatér, topenář a plynař pro Brno a okolí s dopravou zdarma. - instalace a opravy rozvodů voda, topení, plyn, wc, umyvadla, vany, bojleru, plynového sporáku a montáž kotlů

Výroba, prodej zakázkového nábytku na míru. Sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skříně -nábytek -dveře a zárubně -podlahy.

Tesařství, tesařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Výroba, realizace, montáže: - dřevěné palubky - obkladové, podlahové, fasádní - dřevěné terasy - dřevěné konstrukce a prvky navazující: - střechy, fasády, pergoly. Prodej: - stavební řezivo: - trámy, ...

Diagnostický průzkum konstrukcí mostů, měření deformací mostů aj.

Vybavení provozů a dílen, stěhování strojů, opravy, zámečnické práce, údržba strojů. Nákup a prodej: -kovoobráběcí, tvářecí stroje -brusky -vyvrtávačky -frézky -lisy -soustruhy -tryskače -pily -kompresory -obrážecí stroje -vrtačky a svářečky.

Půjčovna, pronájem, montáž, demontáž, doprava lešení: -trubkové lešení -HAKI lešení -rámové lešení SPRINT -pojízdné věže-ALU (hliníkové) do 14m výšky, 4m možnost přepravy, ocel -pojízdné lešení Provádíme montáž, demontáž, přesun (přeprava) materiálu a dodávka na klíč.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna, dveře -zimní zahrady -příslušenství, žaluzie, parapety.

Stavební, architektonická činnost: - pozemní, inženýrské stavby - speciální způsoby ekonomicky úsporného zakládání staveb - piloty železobetonové a zeminové pilíře. Základy staveb pro hypermarkety, průmyslové a výrobní haly, železniční a dálniční mosty, občanské stavby. Pilotovací technologie Franki (PILOTY FRANKI): - vhodné na málo ...

Stavební firma. Komplexní služby: -stavební povolení (vyjadřovačky) -kolaudace -technické dozory staveb. Dodávky staveb na klíč: -pozemní stavby -novostavby a rekonstrukce -občanská a bytová výstavba -penziony, hotely, restaurace, pivovary -sanace zdiva (technologie HELIFAX) -zajišťování statiky objektů.

Dodávka na klíč, demontáž, montáž, zednické zapravení: -okna dřevěná, eurookna, EURO 68, EURO 78, hliníková, plastová DECEUNINCK -stínící technika (žaluzie, rolety) -markýzy -garážová vrata sekční, roleová, výklopná -interiérové dveře -zimní zahrady. Kompletní sortiment doplňků.

CENTRUM VESTAVĚNÝCH SKŘÍNÍ Výroba, prodej: -vestavěné skříně KOMANDOR (kanadské) -truhlářství -navrhování interiérů.

Výroba doplňků pro zbraně: - airsoft, kompenzátory - čištění, difuzory - hlavice, kliky, nářadí - přebíjení, redukce, střelivo a další.

Filtrační systémy pro domácnost, veřejné prostory, čekárny, firmy. Výroba DEMI vody.

Nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava, zemní a výkopové práce či odvoz a likvidaci odpadu pro Vás zajistí firma Ladislav Kollárik. Jak již bylo zmíněno zaměřujeme se na nákladní a kontejnerovou dopravu, zemní a výkopové práce, pronájem kontejnerů, odvoz a likvidaci odpadu, přepravu stavebních strojů či odvoz a dovoz zeminy. Jsme ...

Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Návrhy a realizace interiérů bytů a RD. Nábytek na míru i typový - kuchyně, koupelna, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, pracovna, zahradní nábytek, kuchyňská linka. Designové zastínění oken - poradenství, návrhy, výroba a montáž, dodávka pro jiné firmy: - japonské stěny - rolety - římské rolety - žaluzie - kompletní zařízení ...

instalatérství, topenářství, klempířství, stavebnictví, kanalizace, projektování, zasíťování aj.

Stavební práce, rekonstrukce, přestavby: - byty, domy, jádra - koupelny, kuchyně - rozvody - usazení sanitární keramiky - montáž sprchových koutů - omítky, obklady, dlažby - zateplení fasád - výměna oken - bourání příček - demontáž jader - likvidace odpadu a sutě.

Klempířské práce: - rýny, svody, parapety - plechové krytiny - oplechování, lemování Pokrývačské práce: - pálené a betonové tašky - velkoformátové plech. krytiny - šindel, ipa Tesařské práce: - střešní vazby a konstrukce - pergoly, přístřešky, altány - vikýře