THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma provádí rekonstrukce rodinných domů a stavební práce - zednické práce - zateplování - izolační práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výškové práce - zámečnické práce, kovovýroba.

Projekce, výstavba: - kořenové čističky odpadních vod.

Vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen a bytových jader. Provozovna Vrbenského 7, 624 00 Brno

Klempířské a pokrývačské práce - montáž, dodávka a výměna všech klempířských prvků, žlaby, svody, úžlabí - rekonstrukce šikmých a plochých střech - pokládka krytiny.

Rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - pokládání dlažeb - montáž sádrokartonů.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Prodej, e-shop - saunová kamna - parní generátory - infrasauny - saunové doplňky. Provozovny Praha: Obchodní centrum Průhonice Nákupní galerie MODO V Oblouku 800 252 43, Průhonice tel. 267 31 40 79

Stavební práce. Řemeslo: -zedník.

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Výroba solárních panelů pro ohřev vzduchu nebo vody s využitím sluneční energie.

Služby - projekční činnost, stavební projekty - odborný technický dozor.

Truhlářství. Výroba, realizac, e montáž nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek na míru - ložnice - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - obývací stěny, komody - ložnice - vestavné skříně.

Stavební práce - rekonstrukce domů - nová bytová výstavba - stavby okrasných, opěrných a plotových zdí z kamene - zakládaní staveb - projekční a inženýrská čínnost.

Zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - hloubení bazénů - terénní úpravy - demolice. Autodoprava - dovoz štěrku, písku a zeminy.

Prodej a servis zahradní techniky, servis motorových strojů a prodej bazénové příslušenství a chemie. -zahradní technika, traktory, sekačky, křovinořezy, pily, mulčovače, elektrocentrály. Záruční a pozáruční servis pro Briggs & Stratton, Tecumseh, Mountfield, Solo, Husqvarna, Partner, Oleo-mac, Al-ko, Toro, Westwood, Tera, Ama. Opravy ...

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek z lamina.

Práce: - stolařské. Výroba: - nábytek na míru.

Práce: - zednické - zateplení fasád - obkladačské - pokládka zámkové dlažby.

Kovovýroba, zámečnictví: - ploty, vrata, brány, mříže.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.