THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Obkladačské práce - podlahářské práce.

Izolace - stavby - střechy - balkóny - terasy.

Projekční a konstrukční kancelář - tvorba výkresové dokumentace - digitalizace výkresů - vývoj, konstrukce a kompletní zpracování výrobní dokumentace strojírenských zařízení v 3D systémech - zpracování projektů nových výrob - optimalizace využití energií při výrobě - zajištění požadavků na technickou bezpečnost výrobku - zavádění ...

Stavební práce: - obklady, dlažby - zateplování, fasády - kompletní rekonstrukce koupelen.

Realizace bytových a nebytových interiérů. Nabízíme Vám dodání materiálu a jeho následnou odbornou montáž: - stínící technika - dveře, zárubně - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy jsou nástupcem klasických stropů ze sádrokartonu, představují závěsný stropní systém skládající se ze dvou základních komponent – obvodového profilu a lehké membrány z PVC, která se napíná a upevňuje na danou plochu. Vedle stropů může být tento systém použit také na stěny, na vytváření stropních i nástěnných maleb, ...

Rekonstrukce - rehabilitační bazény. Architektonický ateliér. Rekonstrukce - historické objekty, RD, domy pro seniory.

Tepelné izolace, protipožární ochrana staveb. Další činnosti, služby: -izolace chladících systémů -prodej izolačních materiálů -kontroly provozuschopnosti protipožárních systémů -klempířské práce.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Izolace, Montáž - sádrokarton podhledy, minerální podhledy, příčky, stěny, stropy atypické sádrokartonářské práce.

Zeměměřičské a geodetické práce.

Projekce, realizace a servis - pozemní i střešní fotovoltaické elektráreny na klíč. Dodávka - jednotlivé komponenty pro výstavbu fotovoltaických elektráren.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Truhlářství, podlahářství

Projektování elektrických zařízení včetně položkových rozpočtů. Provádím silnoproudé instalace.

Projektová a inženýrská kancelář v Brně.