THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projektová činnost Brno. Inženýrská činnost Brno. Stavební dozor Brno. Zajištění stavebního povolení. Architektura DEVELOPMENT – stavební dozor, inženýrská a projekční činnost Brno.

Projektová činnost - novostavby - opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů, půdních vestaveb, rekreačních objektů, nebytových staveb.

Autorizovaný inženýr v oblasti statiky a dynamiky staveb Projektová dokumentace - rodinné domy - půdní vestavby - ocelové a dřevěné konstrukce - novostavby - rekonstrukce.

Prodej a montáž tepelných čerpadel. Vodoinstalační, topenářské, plynařské práce.

Natěračské práce. Malířské práce Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce Renovace parket - podlahářské práce - obkladačské práce.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Inženýrská činnost, projekční kancelář.

Služby stavebního inspektora - technický dozor. Projekční činnost Stavby Překlady technických textů.

Prodej - stavební chemie - hutní materiál - elektrické nářadí - spojovací materiál - potrubní díly - objímky.

Podlahářské práce, pokládka: - renovace podlah - dřevěné a plovoucí podlahy - podlahy z PVC - vinylové podlahy - broušení dřevěných podlah - lakování dřevěných podlah - vlysové podlahy (parkety) - rekonstrukce podlah - demontáž podlah - korkové podlahy - pokládání koberců - laminátové, dřevěné, korkové plovoucí podlahy - vyrovnávání ...

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Vodoinstalatérství, topenářství: - veškeré instalatérské práce v oboru VODA - TOPENÍ - KANALIZACE.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Veškeré topenářské práce Montáž - topení z plastu a mědi, podlahová topení, kotle, montáž kanalizace z materiálu HT a KG systému. Vodoinstalační práce.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Práce. - přípravné stavební práce - přípravy staveniště - dokončovací stavební práce. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví - architektonická a inženýrská činnost.

Zednictví, zednické práce, obklady, dlažby.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce. Malíř pokojů. Tapetování.

Nátěry, malby, úklidy, omítky, opravy fasády. Malířství, natěračství Brno.

Projektová příprava staveb, poradenství, engineering: -architektonické studie a investiční záměry -územní řízení a stavební povolení vč. obstarání (vyjadřovačky) -dokumentace podle zahraničních norem ve vícejazyčném provedení (německy, anglicky, rusky). Inženýrská činnost, průzkumy, posudky: -zaměření stávajícího stavu -geodetické ...