THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažba - zámková dlažba Bytová jádra - úpravy - výstavba - rekonstrukce.

Zednictví, zedník. Obkladač.

Sanace - vlhké zdivo, vrtání železobetonu.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Architektonický ateliér. Služby: - projektová činnost ve výstavbě - architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Projekční kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - kontrola statiky staveb - technické poradenství.

Návrhy - tepelná čerpadla, montáž tepelná čerpadla. Stavební dozor Projekce - nízkoenergetické domy, zhotovení a kontrola rozpočtů staveb, vyřízení stavebního povolení a kolaudace, stavební poradenství.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Realizace - interíéry, zpracovávají - studie a projekty pro stavební povolenítechnický dozor investora. Autorizovaná architektonická kancelář.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Nátěry fasád Sádrokartonářské práce Stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů.

Půjčování, půjčovna a montáž: -lešení RUX -celkem máme 15.000 metrů lešení -lešení: -stavební rámové -prostorové -pojízdné lešení hliníkové -kompletní služby -stavební vrátky, vrátek -výtahy -shozy na suť -vysoušeče: průmyslové -topidla -kompresory. Poskytujeme pronájem i montáž stavebních, prostorových a pojízdných RUX ...

Služby, obchod, prodej, pokládka: -vinylové podlahy (teplé, nehlučné, antistatické, pohledové, bohatý výběr) -kompletní sortiment Marmolea, Marmoleum -linolea přírodní, linoleum -podlaha vinylová, kaučuková, korková, dřevěná, bambusová, laminátová, dýhovaná, exotická -dubové, bukové parkety, palubky, PVC, bytové koberce i ...