THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Obchod, prodej, distribuce, poradenství, technická podpora: -nářadí a nástroje pro obrábění švédské firmy SECO TOOLS -nářadí pro: -obrábění kovů -frézování -soustružení. Služby: -speciální řešení pro speciální případy -zavádění ekonomických technologií obrábění.

Stavba - dřevěné srubové domy, stavba - rodinné domy. Výroba rodinných domů, obytných chatek, ve stylu dřevěných rámových a srubových konstrukcí.

Jsme přední český výrobce a dodavatel stínící techniky, žaluzií. Zabýváme se dodávkou a montáží stínící techniky jak interierové tak exteriérové. Společnost Stínící technika s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti stínící techniky a ochrany proti hmyzu. Dbáme na to aby se na nás vždy mohl náš zákazník spolehnout jak ve vytvoření samotného ...

Obchodní činnost. Výroba: -podlahy a schody z umělého kamene.

Topenářské práce Montáž - kotle všech typů Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce.

Elektromontáže, montáže, opravy. - energetická zařízení - solární kolektory, sluneční kolektory. Revize energetických strojů.

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalační práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS. Drobné stavební práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

VD střechy Tesařské práce, montáž - zahradní domky, pergoly, ploty, Klempířské práce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Zabezpečovací systémy Počítačové sítě Datové sítě.

Zabezpečení majetku a osob Projekce - elektroinstalace, Montáž a revize, elektroinstalace.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Podlahářství. Kompletní podlahářské práce s vlastní dodávkou materiálů. Dodávka, pokládka: - podlahy - PVC, vinylové podlahy, korek, OSB, parkety - koberce Práce:. - vyrovnání povrchů - stěrkování - broušení, lakování parket.

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.