THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Zednické, sádrokartonářské, výkopové práce.

Geodetické a kartografické práce.

Stavební firma, člen cechu malířů a lakýrníků ČR: -kompletní úpravy, údržba a rekonstrukce interiérů, dveří, radiátorů -malířské a natěračské práce vč. úklidu, malba interiéru (i v nepřítomnosti objednatele) -malby z tuzemských i zahraničních (TOLLENS, DULUX, HET, PRIMALEX, REMAL) -nátěry, nástřiky fasády i historických budov ...

Projekční ateliér. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví: - vypracování projektové dokumentace - návrhy, prováděcí projekty - budovy, interiéry.

Vodoinstalatérství, topenářství: - rozvod vody, plynu, topení, odpadů a vodovodních přípojek - rekonstrukce starých topných systémů, výměny bojlerů.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Projektová činnost ve výstavbě, projekce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontáže.

Vodoinstalační a topenářské práce. Vodo, topo.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Projekční kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost. Finanční poradenství.

Projekce, projektová dokumentace - pozemní stavby. Projekce - stavby vodního hospodářstvízpracování projektové dokumentace, projekce - kanalizace. Krajinné inženýrství. Autorizovaný inženýr.

Školení řidičů VZV a technické kontroly VZV Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen. Revize a školení.

Malířství, natěračství. Tapetování.

Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.