THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost: - projektování energetických staveb - projekce inženýrských sítí.

Činnost: - revize tlakových nádob - revize plynových zařízení - revize parních a horkovodních kotlů.

Činnost: - prodej, pronájem nemovitostí - developerská činnost.

Stavební firma. Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - památkové objekty - půdní vestavby - nástavby - průmyslové objekty. Autodoprava. Stavebniny.

Architektonicko projekční kancelář.

Distribuce, prodej, e-shop - rotační rašple - nástroj pro úhlové brusky určený pro obrábění dřeva, plastu, gumy.

Export, import, velkoobchod - portlandský cement.

Zateplování - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádrakompletní zednické práce.

Finanční a dotační poradenství. Správa a údržba budov. Revitalizace bytových domů.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Opravy rotorů a statorů všech druhů elektromotorů a elektrického nářadí.

Dodávka a montáž - kompletní stínící technika, plastová okna, eurookna, kompletní stavební činnost. Kovovýroba.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - výstavba průmyslových hal - půdní vestavby - zateplení domů - rekonstrukce bytových jader - demoliční práce - revitalizace hřišť

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Kamenná prodejna, e-shop: - nářadí, stroje a spotřební materiál - zahradní nástroje, technika a volný čas - elektrické nářadí - obráběcí stroje - servis, půjčovna.

Poradenství v elektrotechnice - výstavba elektroenergetického zařízení - projektování elektrických zařízení - realizace silnoproudých rozvodů VN, NN - výstavba transformačních skříní VN, NN - revize zařízení VN a NN.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace revitalizace bytových domů - poradenstvím v oblasti pozemního stavitelství.

Služby - development - výstavba, revitalizace - pronájem rezidenčních objektů, kancelářských budov a obchodních i logistických center.

Střechy na klíč - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Práce: - zednické - omítky - zateplení budov - sádrokartonářské - malířské.