Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -projektová činnost ve výstavbě -organizace výběrových řízení -investorská a inženýrská činnost ve výstavbě.

Tomáš Coufal poskytuje tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy na klíč, opravy střech, půdní vestavby a montáž střešních oken. Pracujeme se všemi možnými typy střešních krytin.

Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb, hydrogeologické průzkumy, konzultační činnost pro ložiska nerostných surovin, pedologické posudky a vynětí půdy ze ZPF.

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

David Vodák se specializuje na malování bytových i nebytových prostor, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování, dekorativní malby a termoizolační nátěr.

Společnost Stavby-Spišiak s.r.o se zaměřuje na stavbu energeticky úsporných domů na klič, v rámci stavebních prací se také postará o hrubé práce a základové desky, obkladačské práce, zateplení a sádrokartóny.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Truhlářství - zakázková výroba dle přání a požadavků zákazníka - kuchyně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - pracovny - šatny a vestavěné skříně - dveře - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhů

Firma PERITO s.r.o., která sídlí v Dyji u Znojma, se zabývá výrobou hliníkových, plastových a skleněných dveřních výplní. V nabídce je i široký výběr doplňků v podobě dveřních klik, madel, klepadel, kukátek a dopisních vhozů. Jejich distribuce probíhá díky široké sítí obchodních partnerů, prodejců oken a vchodových dveří. Kromě dveřních výplní ...

Zednické práce, rekonstrukce, rodinné domy na klíč

Radek Hrdina se zaměřuje na vodoinstalatérské a topenářské práce.

Michal Samson se zaměřuje na zednické práce.

Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Bc. Pavlína Ježková provozuje e-shop specializující se na prodej LED osvětlení, elektroinstalačního materiálu a dalších elektronických produktů.

Montáže elektrického podlahového vytápění. Veškeré elektro instalace.

Topení, solární systémy a tepelná čerpadla.

Internetový prodej bazénů, jezírek a vířivých van. Nabídka bazénových technologií a příslušenství, bazénových ohřevů, vysavačů, filtrů, bazénové chemie a infrasaun. Dodávky zahradních jezírek, fontán i osvětlení.

Projektování: - rodinných domu - zahradních chatek - bytových domů - větších či menších staveb - investiční záměry - sportovní a zdravotnické objekty atd. Měření radonu.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytek, kuchyň, kuchyně.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, kompletní střešní konstrukce, pokrývač, tesař, klempíř, izolatér. Práce na střeše, střecha. Rekonstrukce, oprava, údržba střech: -ochrana proti sněhu -výškové práce z lana -pokládka střešní krytiny -izolační práce, hydroizolace -izolace plochých střech, alkorplan, Bramac, Tondach, SATJAM, ...

Projektová činnost v oboru pozemní stavby, projekční práce, projekce. Projekty rodinné domy, RD, průmyslové haly, přístaveb, půdy, vestavby, rekonstrukce. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Stavební inženýrství. Přípojky elektro, vodo, topo, plyn, kanalizace. Autorizovaný inženýr. Stavební dozor.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -betonové přípojkové skříně pro plyn a elektro s povrchovou úpravou - pro rodinné domy i průmyslové podniky - doprava výrobků - pronájem a půjčování lešení

Zemní práce včetně nákladní dopravy -odvoz suti, zemin. -výstavba inženýrských sítí, sítě -chodníky a pozemní komunikace -základy rodinných domů, domy a úprava terénu. Zemní práce: -plynofikace -výkopy-jímky, základy, sklepy, pro inženýrské sítě -terénní úpravy -vyklízení podestýlek v halách. Autodoprava, doprava: -pevné a sypké ...