THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zednické práce Provádíme hrubé stavby rodinných domů. Dále nabízíme rekonstrukce starších domů, betonování základových desek a podlah, zapravování špalet plastových oken, štukování, stěrkování vnitřních zdí, jádrové omítky, bourací práce, betonářské práce, opravu fasád a jiné. Obklady Lepení obkladů na různé povrhy dle přání zákazníka. ...

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Firma provádí zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytů a koupelen, podlahářské práce atd.

Prodej, montáž - podlahy laminátové, vinylové, dřevěné a korkové. Renovace podlah.

Zednické práce. Oprava omítky po výměně oken, dveří. Oprava omítky před malováním. Oprava omítky starého stropu. Zapravení drážek s elektro a vodovodní instalací. Malé opravy (lepení obkladů, dlažby, spárováni...). Oprava vlhké - sanační omítky. Kompletní zateplování bez finální omítky. Malování. Štukování. HOdinový manžel Drobné ...

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Hliníkové systémy, horizontální, vertikální žaluzie, předokenní rolety, markýzy, garážová vrata. Zasklívání balkonů a zimních zahrad.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Zámečnictví, zámečnické práce, nástrojářství včetně ohýbání plechů.

Dovoz, prodej, distribuce: - ploty, oplocení - německé 4-hranné oplastované pletivo - brány, branky, sloupky, vzpěry a příslušenství - stínící plotové clony Dovoz po celé ČR zdarma. Prodej dřeva: - štípaného palivového - stavebního řeziva - konstrukčního - krovy, trámy, fošny, latě - dřevního odpadu a piliny.

Obkladačské a pokladačské práce.

Obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - vyrovnání podlah samonivelační hmotou

Truhlářství, podlahářství

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize elektro - projekce elektro.

Výkon zeměměřických činností Geodetické práce. Inženýrská geodézie. Komplexní služby v oblastech katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Služby: -nákladní kontejnerová doprava. -zemní práce.

Služby: - zateplování - izolace

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.

Zabývám se výstavbou bytových a nebytových budov.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím zednické a obkladačské práce.