THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce, realizace, přípravy a rekonstrukce staveb. Poskytujeme stavební poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -okna, dveře (PVC, dřevo, hliník) -zimní zahrady, zateplené balkony -prosklené fasády.

Stavební společnost. Dodávky, inženýring, poradenství: -kompletní dodávky zemních, výkopových a bouracích prací -výstavba, přeložky a rekonstrukce inženýrských sítí -výstavba: -TLK a datové rozvody -NN rozvody, VO -kanalizace, vodovody, plynovody -telekomunikační a datové sítě -realizace dopravních staveb do středního rozsahu-chodníky, ...

Služby: -vyznačení budovy v katastru nemovitostí -rozdělení pozemku -změna hranice pozemku -vyznačení věcného břemene -vyhotovení ověřených kopií prvopisu geometrických plánů.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Zateplování fasád - anhydritové potěry Pokládka - lité a průmyslové podlahy Vnitřní omítky

Zakázková kovovýroba -nástavby, návěsy, přívěsy, kontejnery, svařence-ocel, hliník a nerez, branky, brány, závory, interiér, exteriér, požární vrata, mříže a ND na Zetor (1960-1996).

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: -střešní okna KUBESO (dřevěná, hliníkové opláštění, nízkoenergetická dvojskla, 11 základních rozměrů): -okno KUBESO STANDARD U=1, 4W/m2K -okno KUBESO KOMFORT U=1, 4W/m2K -okno KUBESO TERMO MAX U=0, 9W/m2K -okno KUBESO TERMO MAX PLUS U=0, 79/m2K (info přímo na tel.544234141) ...

Stavební práce, stavebnictví, stavební činnost: -zemní a stavební práce -nakladačem (UNC 061)(snadný přístup do obtížných míst)LOKUST L 1203, traktory -výkopy základů, základy -náklad stavební sutě -úprava terénů -náklad palet, palety -zámková dlažba, dlažby -chodníky, vjezdy, parkoviště Betonárka Rakvice. Nízkoenergetické pasivní ...

Kominictví, komíny -kominík - revize - vložkování -čištění - stavby systémové komíny - kontroly revizní kamerou.

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Stavební firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonstrukce - provádění různých stavebních prací. Poradenství a konzultace. Zemní práce minibagrem pro stavební přípojky. Možný vjezd vraty, dveřmi už od 100 cm !

Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Zámečnické práce. Vyrábíme na zakázku výrobky z nerez oceli. Nejčastější činnosti pro tyto menší zámečnické práce jsou svařování, ohýbání plechů (až do délky 3 150 mm a šířky 6 mm) nebo stříhání plechů. Strojní výroba.

Zabýváme se instalacemi zabezpečovacích systémů JABLOTRON, kamerovými systémy, moderními elektroinstalacemi a elektrickým podlahovým vytápěním. Elektroinstalace, elektromontáže, slaboproud, silnoproud, elektronické zabezpečovací systémy, domovní telefony a videotelefony, datové sítě, kamerové systémy atd.

Prodejna s průmyslovým zboží.

Výroba, práce: -elektroinstalace -autoelektrika.