THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

Montáž - sádrokarton - minerální podhledy.

Písmomalířské práce na fasády a štíty domů. Výroba - malovaná a fóliová reklama - firemní tabule - samolepky s ořezem. Velkoplošný tisk.

Projektová činnost ve výstavbě, projektant, konstruktér.

Zednictví, zedník, stavební práce.

Rámování, paspartování. Laminace za studena. Velkoplošný digitální tisk. Zasklívání a rámování zrcadel, opravy a renovace starých či poškozených rámů a ostatní související služby.

Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Elektromontážní práce. Průmyslové rozvody.

Dodávka - podlahové krytiny a příslušenství - koberce - linolea Pokládka, lištování, lepení - koberce - linolea,

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.

Stavební práce: -sádrokartony (příčky, podhledy, šikminy) -minerální podhledy -zateplovací systémy -omítky vnitřní i vnější -usazování oken a dveří -střešní okna -plovoucí a dřevěné podlahy -parkety -pokládání koberců.

Klientské služby tuzemským i zahraničním klientům (fyzickým i právnickým osobám). Projekt, dodávka, servis. Realitní činnost: -průmyslové nemovitosti, byty, domy, pozemky, průmyslové areály -katastr nemovitostí -digitální i jiná zaměření -právní servis (smlouvy). Stavební činnosti: -činnost developera -stavební práce, dodávky ...

Provádí - plynoinstalační práce, plynoinstalace.Dodávky hořáků pro všechna plynná a kapalná paliva o tepelném výkonu 3 až 100 MW a zařízení ke snižování NOx ve spalinách velkých kotlů postupem SNCR

Obkladačské práce, obkladač. Pokládání obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Zakázková truhlářská výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - atypický nábytek.

Prodejem podlahových krytin, stavební chemie a doprovodným programem. Provádíme také montáže veškerých námi dodávaných krytin, sportovních povrchů a renovací podlah.Stolařské a truhlářské výrobky na zakázku ve vlastní stolařské dílně.

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Kominické práce - sanace, asanace, měření emisí, stavba komínů. Prodej, dodávka - stavební komponenty. Měření - emise. Člen představenstva cechu kominíků ČR.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce