THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Altány, zasklívání lodžií a balkonů, montáže vnitřních a venkovních žaluzií, montáže okeních sítí proti hmyzu.

Výroba, prodej: -norma EN 131-2 -žebříky -štafle -dřevěné žebříky (dřevěných žebříků) -dřevěné štafle (štaflí) -jednostranné (opěrné) žebříky -štafle - schůdky -PVC patky na žebříky -reklamní předměty -hoblíček, paletka -koza, koza -řezivo -doplňky - panty, prodloužení, PVC patky, kovové nájezdy.

Stavební společnost. -výstavba bytových a občanských staveb -jejich částí -rekonstrukce.

Tesařské práce: - kompletní montáž střech - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - pergoly, přístřešky - bednění - základy, základovové desky, schody, stropy, věnce.

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Stavební zámečnictví. Dodávky a montáž ocelových hal. Zhotovení: - schodiště - zábradlí - vrata - brány - okna - oplocení.

Práce: -tesařství -pila -prodej a výroba stavebního řeziva 773660060- pila 608860204- tesařství

Revize: -vyhrazená tlaková zařízení - kotle a tlakové nádoby. Odborné prohlídky: -nízkotlaké kotle a výměníkové stanice. Nákup, prodej: -průmyslové armatury -tlakové nádoby stabilní. Opravy, montáž: -průmyslové armatury.

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!

Prodej: -stavební, nábytkové kování -mosazné vrchní dveřní kování -mosazné věšáky, nábytkové úchytky -jmenovky, rozety, písmena -okenní rozvory, olivy, pulolivy -rozety, jmenovky, písmena -zadlabávací zámky -bezpečnostní zámky -lišty (kobercové, dlaždicové, schodišťové) -větrací mříže -dveřní, okenní závěsy -rohové ...

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Provádíme dekorativní omítky, 3D stěny, štukové i broušené, vnitřní omítky, atypické podhledy. Nabízíme veškeré sádrokartonářské práce – montáž sádrokartonů. Provádíme rekonstrukce interiérů, bytových jader, bytů, rodinných domů i půdní vestavby: zateplovací systémy, lepení kamene, dlažby, obklady, zednické a malířské práce. Montáž dveří.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Zámečnictví, nástrojářství.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Komplexní návrhy staveb a všech jejich částí včetně interiérů a jejich okolí. Řešením urbanistických zadání, jako jsou návrhy zástavby v území a úpravy center měst. Návrhy nízkoenergetických dřevostaveb.

Stavební, investiční, projektová, zprostředkovatelská činnost. -studie nových staveb v průmyslových zónách, rekonstrukce a modernizace stávajících staveb a areálů -dokumentace pro územní řízení a pro stavební povolení -koordinace činnosti projektových týmů -inženýrská činnost při projednávání staveb s veřejnoprávními ...

Kamenolom, pískovna, betonárna: -těžba, úprava, prodej kamene -štěrk -štěrkopísek. Kamenolomy: -Dolní Kounice tel.: 546 418 930-1, dolnikounice@kamenzbraslav.cz -Želešice tel.: 547 429 941-2, zelesice@kamenzbraslav.cz -Předklášteří tel.: 549 439 290, 549 439 292, predklasteri@kamenzbraslav.cz

Projekce gastro, stavební, projekční a kompletní zpracování žádostí dotací ZELENÁ ÚSPORÁM. Prodej a eshop: (www.gastrotech.cz) -gastronomické zařízení -obchodní zařízení -vybavení restaurací, kuchyní.

Hydrogeologie, ekologie, sanace. Práce, služby, průzkum, projekce -související s ochranou podzemních vod a horninového prostředí -řešení sanace znečištění. Komplexní služby v oboru: -hydrogeologie -hydrochemie. Vyjádření k odběrům a vypouštění vod. Kontrola nepropustnosti jímek a nádrží.

Nátěrové hmoty Zateplovací systémy Omítkové materiály Tónování produktů Snímání odstínů

Rodinné malířství, natěračství: -malířské, natěračské a tapetářské práce -stříkané tapety.

Střešní zahrady Golfová hřiště Zahrady

Kioskové trafostanice Zděné trafostanice Stožárové trafostanice Pronájem trafostanic Výstavba vedení Repasované transformátory Servisní služby, montáže