THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Rakouskočeská obchodní společnost. Dovoz, import, velkoobchod a prodej: -dřevěné podlahy, dřevěná podlaha -mozaika, průmyslová mozaika -parkety -lamelové, lamelová parketa -klasické, klasická parketa -velkoplošné, velkoplošná parketa -kazeta, kazety -Intarzie -minikomody, minikomoda -přepravky, přepravka (překližka).

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

BUDOUCNOST JE V BRIKETÁCH Obchod, prodej, poradenství, balení Packfix (1m3 na nevratné paletě): -palivové dříví -krbové dřevo -dřevo na uzení (bukm třešeň, meruňka, švestky) -dřevěné brikety včetně rozvozu pro významné odběratele v Jihomoravském regionu, e-mail drevomil@seznam.cz. Dřevěné brikety mají výhody: -vysoká výhřevnost -lepší ...

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Prodej elektroinstalačního materiálu, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů.

Nabízíme stavebnicový systém výstavby rodinného domu. stavebnicový systém rodinného domu s krátkou dobou výstavby, příznivou cenou a vysokou užitnou hodnotou.

Tvorba projektové dokumentace ve stavebnictví.

Elektromontážní práce, elektroinstalace rodinných i činžovních domů, revize elektrických zařízení.

Pokrývačství, tesařství.

Zámečnictví, zámečnické práce, nouzové otevírání bytů.

Montáž, pronájem lešení.

Velkoobchod, maloobchod, pultový prodej: -plechy ocelové: -válcované za tepla (TVa) -válcované za studena (SVa) -pozinkované -spojovací materiál (bez povrchové úpravy, pozink, nerez, mosaz): -šrouby -matice -podložky -závlačky -nýty -šrouby do plechu -trhací nýty -kolíky -pojistné kroužky -vruty -závitové tyče ...

Výroba bezpečnostních kalených skel: -výroba ohýbaných kalených skel -dodávka a montáž interierových skel -výroba bezpečnostních zrcadel -potiskovaných bezpečnostních skel (sítotisk) -skla pro nábytkářský průmysl -interiérové celoskleněné bezpečnostní dveře

Otevřel stavební práce. Montáže suchých staveb. Zateplovací systémy pro opláštění a revitalizaci budov. Montáže sádrokartonu, akustické řešení.

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Provádíme služby v oblasti suchého stavebnictví.

Provádíme rozpočty staveb, výkazy výměr, cenové nabídky a soupisy provedených prací i dodávek.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekty, realizace, stavby, interiéry, prostory, fasády, zaměření historických objektů.

Stavebniny, prodej: -stavební materiál, stavebniny -střešní krtytiny, podstřešní folie, hydroizolace -plastová okna, dveře, rolety -střešní okna VELUX.

Franchiza Stavoodbyt stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -stavební materiály, stavebniny: -cihly, betonové tvárnice, hurdisky, nosníky, překlady, střešní tašky, střešní krytiny, cement, vápno, hydrát, maltové směsi, minerální omítky, stavební chemie, komíny, komínové vložky, šamotové cihly, kanalizační šachty, dešťové ...

Zahradní design. Projektování, realizace. Prodej a montáž dřevěných zahradních altánů. Zajištění a zprostředkování - automatické závlahové systémy, dřevěné stavby na míru a kamenické práce.

Výškové práce, mytí oken a plášťů budov a montážní práce pomocí lanové techniky.

Stavební firma, stavebniny, půjčovna, půjčování nářadí. Prodejna stavebního materiálu: -prašné zboží -stavební chemie -hrubé/ pozemní stavby -střešní okna -izolační materiály -železo, ocel -stavební nářadí -keramické obklady a dlažby.