THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce: -podlahářské práce -plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové), vinylové, PVC, koberce. -vyrovnávání podkladů.

Práce: -stavba plotů, pergol a altánů -úpravy pozemků kolem domů -stavba komínů.

Práce: -zednické práce -obklady a dlažby, plovoucí podlahy -sádrokartonářské práce, zateplení objektů -venkovní úpravy a jiné práce -stavba komínů.

Zámečnictví, zámečník -výroba koupelnových radiátorů, koupelnové radiátory -koupelnová otopná trubková tělesa, trubkové těleso.

Služby, práce: -kompletní elektroinstalace -elektroinstalace -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové sítě -revize.

Tesařské práce, tesař, stavební tesařství. Práce na střeše. Rekonstrukce střech a montáž dřevěných konstrukcí, konstrukce. Dřevostavby, dřevěné stavby, stavba ze dřeva, sruby.

Kamenosochařské práce. Dodávky, prodej, distribuce: -bronzové pomníkové doplňky pro kameníky -písmo, lampy, vázy, křížky, sochy -reliéfy - Madonna, Kristus -fotokeramika.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Velkoobchod, prodej a podpora instalačním firmám: - elektrická topná tělesa, tepelná čerpadla, ohřívače, akumulační nádrže - komponenty a systémy pro elektrické vytápění.

Montáž střešních a klasických oken, dveří a zárubní.

Výroba atypický zakázkový dřevěný nábytek. Zaměření, návrh projektu, interiéry na klíč: -veškerý nábytek do bytů i rodinných domů, vstupní haly, předsíně, šatny, ¨kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, ložnice i zahradní nábytek -zařizujeme restaurační, obchodní provozy, hotely, kanceláře, reprezentační prostory, zdravotnická ...

Realitní a developerská činnost Brno a okolí.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - rodinné domy na klíč - zateplení budov - půdní vestavby a nástavby - bytova jádra - vyřezávání nosných panelů.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny- Prodej: -vodoinstalatérství, topenářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Umělecké kovářství: -kované mříže -kované brány, branky -kované ploty, zábradlí, kované schodiště, madla -kované světla, lucerny, lampy, lustry, stínidla -venkovní doplňky - poštovní schránky, číslice, kované a tepané nápisy, loga.