THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej stavebního řeziva přes e-shop včetně zajištění dopravy.

Architektonická kancelář, která provádí rekonstrukce památek a sakrálních staveb, sakrální, průmyslové, sportovní, obytné i administrativní novostavby. Zpracování projektů pro soukromé i veřejné zakázky, projekty staveb a interiérů od architektonické studie přes projektovou dokumentaci až po realizaci. Technický dozor, zajištění kolaudaci a ...

Firma Jan Šťastný se sídlem v Svatobořicích-Mistříně nabízí široké spektrum služeb v oblasti elektroinstalací a údržby. Služby: - elektroinstalace - hromosvody - fotovoltaické elektrárny - elektronické zabezpečovací systémy - údržba objektů a strojů - LED osvětlení.

Práce: -malířské. -natěračské.

Revize: - elektrické zařízení, - hromosvody, - spotřebičů.

Stavební služby, řemeslo: -zednické práce -obklady, dlažby -práce z vymývané dlažby -rekonstrukce bytových a nebytových prostor -novostavby -přístavby, půdní vestavby -bytová jádra -omítky všeho druhu.

Truhlářství, zakázková výroba: -kuchyně, kuchyňské linky (výběr ze 40 barev a 20 profilů dvířek) -dveře interiérové, vchodové -eurookna -nábytek -obložení -plovoucí podlahy. Služby: -zpracování návrhu na počítači -možnost dodání vestavěných spotřebičů -prodej na splátky -doprava a montáž zdarma -cnc obrábění.

Maloobchod, prodej: -stavební barvy a laky -barvy krycí, fasádní -laky lazurovací -nátěry pro kovové konstrukce (epoxidové základní, polyuretanové vrchní). Práce: -malířské -natěračské. Zastoupení firmy SIKKENS, HEMPEL.

Revizní technik, revize: -elektrická zařízení -elektrické instalace -hromosvody. Elektrické instalace - návrh, realizace.

Truhlářství, zakázková výroba, renovace, restaurování: -stavebně truhlářské výrobky -nábytek -starožitný nábytek Zabýváme se především opravou starožitností, starého nábytku, ale i výrobou nového nábytku na zakázku, včetně vchodových a vnitřních dveří. Také úzce spolupracujeme s čalouníky, proto je samozřejmostí doplnit nábytek ...

NOVÁ VZORKOVNA PODLAH A DVEŔÍ Odborná pokládka podlahových krytin EGGER, FLOORLINE, MARMOLEUM, CLASSEN, BALTERIO, vinylových podlah ALLURE, EUROVINYL, EXPONA, GERFLOR, TARKETT a další. Montáž a prodej interierových dveří a zárubní. Kompletní dodávka na klíč: -interiéry, kuchyňské linky -PVC, VINYL. Montáž, pokládka, prodej, ...

- developerská činnost - architektonické studie Služby: - projekt, přestavba, návrh, rekonstrukce, realizace stavby - výstavba - prodej nemovitosti, domu, rodinného domu, bytu - pronájem, nájem bytu, domu - poradenství, servis fotovoltaické elektrárny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy-laky -kompletní sortiment nátěrových hmot -tmely, lepidla, spreje -štětce, štětečky, válečky, brusné papíry -malířské přípravky a pomůcky. Služby: -míchání odstínů barev podle přání zákazníka -poskytování poradenského servisu -zajištění rozvozu k odběratelům. Půjčovna: -stříkací ...

Individuální řešení interiérů, kuchyně včetně vybavení, nábytek pro domácnosti, kanceláře, prodejny, restaurace, vestavěný nábytek, interiérové dveře, truhlářské práce, atypický nábytek.

Prodej: -vysoce difúzní fólie -fólie pro plechové krytiny -lepící pásky -střešní výlezy -parozábrany -fólie pro větrané střechy.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního auditu 14001:2005. Novostavby, rekonstrukce, poradenství. Vodohospodářské stavby a díla. Meliorace říčního koryta, rybníky. Protipovodňové hráze. Odbahnění říčního ramene, těžení nánosů. Hrázové propustě. Opravy technologii vodohospodářských staveb. Čistírny ...

Firma se zabývá projektováním, dodávkou a montáží fotovoltaických elektráren pro rodinné domy, malé provozy, průmyslové haly, ale i realizací fotovoltaických elektráren na zelných plochách. Pro rodinné a bytové domy garantujeme dodávku a montáž.

Josef Doležal se zaměřuje na rizikové kácení stromů a na práce ve výškách.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výrobce regulátorů přetlaku zemního plynu.

Realizace zelených střech včetně vyřízení dotací. Rekonstrukce plochých střech. Hydroizolace a zateplení střech, balkónů a teras.

Společnost RABE trade s.r.o. se specializují na komfortní větrání a vytápění budov.

Domo stavby Brno s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukci bytů a domů včetně zařízení, stínící techniku, obklady, koupelny, kuchyňské linky, tapetování a výmalbu, podlahářské práce a mnoho dalšího.