THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce, prodej: -stavební společnost -pasivní domy -dřevěné panely -nástroje -doplňky pro truhláře.

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Instalace - rolety. Montáž a servis - okna plastová, dřevěná - dveře Montáž a servis - zimní zahrady Instalace - markýzy.

Stavební práce: -zednické -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnost.

Práce: - zemní - výkopové - demoliční, bourací - terénní úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikací.

Stavební firma: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce -projektová činnost -investorská a inženýrská činnost.

Přírodní dýhy v síle 0, 6 - 2, 5 mm ze všech používaných dřevin a modifikované Cora dýhy -dýhové hrany -dýhařské pásky -ušlechtilé a exotické řezivo -terasové profily, dřevo na terasu -oleje na dřevo -nerezové vruty.

Práce: -obklady koupelen -pokládka dlažeb -zednické práce.

Stavíte a hledáte firmu, která Vám pomůže? Firma Ing. Jaroslav Bachan provádí vodohospodářské a inženýrské stavby vč. projektování a technického poradenství. Zabýváme se výstavbou vodovodů a kanalizací, kanalizačních přípojek, komunikací, děláme zámkové dlažby a vjezdy k domům a podnikům, odvodnění, příkopy, propustky, zdění čel propustků a nádrží ...

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Sériová výroba, prodej: -rám, rámy pro zrcadla (zrcadlo) pouze z masivního dřeva -různé tvary, barevné odstíny -standardní provedení: -na stěnu -stojanové -zásuvkové -na stolík -výroba i na zakázku -rámování zrcadel.

Kompletní servis a montáž plynových kotlů.

Autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb.

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce.

Plynoinstalační, topenářské, stavební práce.

Projektová, konzultační a poradenská činnost obor dopravní stavby 1) vypracování (návrhů, oprav a rekonstrukcí) - projektové dokumentace pro silnice II. a III.tř., průtahy měst a obcí, úpravy náměstí a veř. prostranství, městské, místní a účelové komunikace, polní a lesní cesty, dopravní řešení obytných celků a nových RD, obchodní a nákupní ...

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Klempířství a oprava karoserií. Provádíme svařování elektrickým obloukem.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.