THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Prodej na objednávku - bavlněné rohože z mikrovlákna.

Zednické a sádrokartonářské práce, fasády, obklady.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2008. Výroba, prodej, montáž: -otvorové výplně -plastová, PVC, dřevěná, hliníková okna, balkónové a vchodové dveře OTHERM, SULKO, REHAU, SALAMANDER, BRUGMANN, 6-7 komorová okna, výměny oken -eurookna -plastová okna s imitací dřeva -dřevohliníková okna -ozdobné dveřní výplně PERITO, VP ...

Kominictví: -vložkování komínů -revize a kolaudace komínů -frézování komínů.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce a zateplování půdních staveb.

Truhlářství, tesařství -truhlářské práce -tesařské práce

Provádíme kompletní rekonstrukci střechy, pokrývačské, tesařské a klempířské práce, včetně nátěrů střešních krytin pro rodinné domy, komerční a památkové stavby.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Projektujeme ekodomy (pasivní, nízkoenergetické) a ekozahrady (přírodní zahrady). Naší inspirací je permakultura a baubiologie. Používáme přírodní materiály a enviromentálně šetrné technologie. Naším posláním je navrhovat trvale udržitelná lidská sídla, dům a pozemek vnímáme jako neoddělitelný celek.

Stavební práce, stavební činnost s širokou realizací mnoha stavebních profesí. Tesařská činnost, tesařské práce, - altány, pergoly. Stavební činnost, stavební práce.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Práce: Nabídka realizace pasivních domů: -projektová činnost -stavební činost -stavby podle jiných návrhů.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Zabýváme se výrobou trafopájek a jejich příslušenství. Navíjení cívek.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Instalace, opravy, výroba: - elektronická zařízení.

Opravy a výměny - vodovodní a odpadní potrubí Vodoinstalační práce - opravy a výměny vodovodních baterií.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. -koberce. -linoleum, PVC. -plovoucí podlahy. Služby: -pokládka koberců, PVC, plovoucích podlah.