THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Třísložková komínová sestava. Betonové komíny.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvodyrevize a opravy - elektrické zařízení.

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Výstavba a rekonstrukce bytových domů: -pro soukromý i veřejný sektor -provádění obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitní výstavby rodinných domů, -stavby na klíč -rekonstrukce -zateplovací a bourací práce, apod.

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Zateplovací fasádní systémy: -sádrokartony -pokládka plovoucí podlahy -zelená úsporám.

Veškerá zateplení v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Rekonstrukce - panelové byty - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Betonárna. Výroba, dodávka:-betonové směsi. Výroba všech druhů betonu, včetně speciálních, případně podle receptury zákazníka.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské práce.

Zednictví Klíč. Zednické práce. Stavba RD, rekonstrukce nebo třeba jen omítky, potěry, sádrokartony, zámkovou dlažba, plot .

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.