THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dovoz, prodej: -keramická střešní francouzská krytina IMERYS Toiture, španělská La Escandella. -odborné poradenství -projektová příprava -kalkulace nákladů -přeprava na místo určení.

Výdejní místo internetového obchod s kotli.

Servis a revize plynových zařízení.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka a rekonstrukce dřevěných podlah.

Montáž, pokládka podlah. Podlahy, terasy, schody.

Montáž - solární systémy Topenářské práce Opravy, montáž - plynová zařízení Svařování - nerezová potrubí - hliník Vodoinstalační práce.

Instalatérské a topenářské práce včetně oprav.

Zámečnictví, nástrojářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Elektromontáž, elektroinstalace. Montáže elektroinstalací, zabezpečovacích systémů, centrálních vysavačů a podlahového topení Devi.

Obkladačské práce, včetně zajištění potřebné stavební chemie, obkladů. Pokládka keramiky, dlažby, mozaiky, přírodního a umělého kamene. Stavební práce, obklady, omítky, betony, zateplování. Elekroinstalace, vodoinstalace, bednění, pergoly.

Vývoj a výroba: -speciálních strojů a zařízení pro telekomunikační účely -systémů pro prezentaci a prodej výrobků (např.výstavy, výstavnictví, reklamní stojany apod.) Obchodní činnost. Zpracováváme kovy, kovovýroba, dřevěné materiály, plasty, plexisklo a jiné na CNC strojích. Zpracování: -řezání laserem (dělení materiálu) -CNC ...

Stavby na klíč, bytové, občanské, rodinné domky novostavby, rekonstrukce, adaptace, modernizace, demolice včetně odvozu suti -bytová jádra v panelových domech -koupelny vč. obklady, dlažby, voda, topení, plyn -elektroinstalační práce -sádrokartony, půdní vestavby, přístavby, nadstavby. Stavební práce: -zednictví, omítky, zateplování ...

Stavební práce, rekonstrukce rodinných domů, zemní a bourací práce a zateplování fasád. Zpracovávání a kontrola stavebních rozpočtů.

Instalace rozvodů tepla, vody a plynu.

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Prodej, montáž - žaluzie - rolety - stínící doplňky VELUX Prodej a montáž - švédské silikonové těsnění do oken a dveří Montáž- markýzy.

Výroba, montáž : -atypický nábytek -komplexní realizace interiérů, -kancelářský a bytový nábytek, -nábytek do koupelen. Doplňkovým programem je výroba stolařských hoblic, stolařské hoblice Truhlářství. Služby: -ostření, broušení dřevoobráběcích nástrojů. Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.

Stavební firma, výstavba - občanské stavby.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Pokrývačství, tesařství Malířství, natěračství

Enenergetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, odborné posudky pro Zelená úsporám na zateplení domů a obnovitelné zdroje energie.

Stavební práce: Naše firma staví nízkoenergetické a pasivní domy na klíč. Montujeme do nich rekuperace vzduchu Paul, které snižují prašnost v domě a chrání jej před pyly a alergeny.

Oprava a rekonstrukce starších střech Dodávka nových krovů Zahradní pergoly a altány Zahradní domky Dřevěné obložení a podbíjení říms Zdobení krovů Schodiště, točité schodiště Armatury, šalování, bednění Chemická ochrana krovů Možnost pokrytí střechy