THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: Vodoinstalatérské Topenářské

Práce: -Obkladačské práce -Dlaždičské práce

Tesařství. Služby, řemesla: -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -lešenářské, montáž lešení -jiné stavební práce -rekonstrukce střecha, střechy -bednění -půdní vestavby, vestavba -výroba, montáž krovy, krovů, vazníky -montáž střešní okno, okna, oken -dodávka materiálu. Střechy od A do ...

Dodávka, montáže, instalace: - solární vakuové panely na ohřev teplé užitkové vody a přitápení.

Výroba - altány - pergoly - podlahy (dřevěné a laminátové).

Stolařské a zámečnické práce. - ploty, oplocení. Repase oken i dveří. Montáže, instalace: - izolační dvouskla do starých oken. Podlahářské práce. Realizace, pokládka: - podlahy.

Projekční činnost v oblasti územní plánování. Služby: - zpracování - územní plány měst a obcí v Jihomoravském regionu, na Vysočině a v Olomouckém kraji. - pomoc při získání dotací na územní plán.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Projektová činnost ve stavebnictví. Architektonické, inženýrské a projekční služby.

Stavební firma. Zednictví. Suchá výstavba: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy - přestavba podkroví. Výstavba, stavba: - novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - průmyslové haly.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Stavební poradenství. Služby: - kompletní stavebně technické průzkumy - diagnostika staveb - prohlídky krovových a ocelových konstrukcí a objektů před zateplením.

Truhlářské a tesařské práce, truhlář. Výroba ze dřeva. Altány, pergoly, výroba dřevěného schodiště, samonosné, obkladové.

Projekce. Projektová činnost ve výstavbě. Projekty a odborné posudky: - statické výpočty - statika a dynamika staveb.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Elektromontáže, montáže, opravy, revize: - slaboproudé, silnoproudé elektroinstalace pro haly, na stavbách rodinných domů, bytových domů - hromosvody - topení, větrnání, klimatizace. Práce: - zednické, zednictví - vodoinstalační, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství.

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - příslušenství a doplňky - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Zednické zapravení a ekologická likvidace odpadů.

Komplexní čištění, dezinfekce, servis: -vzduchotechnické systémy -vzduchové filtry, prodej a montáž -odprašovací zařízení -speciální technologie na čistění vzduchovodů (roboty čistící s rotačními kartáči) -ventilační vzduchovody. Výroba: -komponenty pro čisté prostory -laminární stropy -stavba čistých prostor. Využívání v ...

Stavební firma. Přípravné stavební práce: - demolice, odstraňování staveb. Stavební práce. Výstavba, realizace, rekonstrukce. - občanské stavby - průmyslové stavby.

Projekční kancelář. Návrhy, zpracování: - projektová dokumentace v oblasti obnovitelných zdrojů energie a energetiky. Komplexní dodávky: - projekční činnost - projektový management - zpracování projektové strojní, stavební, části MaR a Elektro - dodávky zařízení, jejich montáže a uvedení celků do provozu - provedení garančních ...

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky.

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Plynařské práce. Plynařství.Plynoservis. Montáže, instalace, opravy, servis. - plynová zařízení.

Práce: - dokončovací stavební práce - malířské práce, malířství - natěračské práce, natěračství.