THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Reklama, tisk a marketing. Nakladatelství a vydavatelství. Grafické studio. Projekční a inženýrská činnost.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - fasádní hmoty Stavební firma. Výstavba, stavba. - bytové domy - nebytové objekty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové a titanzinkové plechy. Práce. - stříhání plechů - lisování plechů - ohýbání plechů. Stavební firma. Kompletní stavební práce. Realizace, rekonstrukce: - zateplení objektů, fasády.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -sanitární vybavení pro sociální zařízení restaurací, hotelů, kanceláří, sportovních objektů, škol, administrativních a obchodních center, autosalonů apod. Dodávka: -široký sortiment spotřebního materiálu: -provozní náplně do dávkovačů: -tekutá mýdla, toaletní papíry všech ...

Práce: - veškeré stavební - bourací práce - elektroinstalační práce - revize elektro, elektrorevize. Služby: - koordinace na staveništích v souladu s bezpečností a ochranou zdraví při práci BOZP.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Práce: - sádrokartonové příčky, podhledy.

Poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Dodávka, instalace, montáže: - malé střešní fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - profesionální stavební nářadí, nástroje: - ruční, elektrické, pneumatické, stavební - stavební materiál.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Projekční služby: - projektování ve stavebnictví - inženýrské činnosti.

Služby: - diagnostické průzkumy objektů - prohlídky mostů, posouzení statiky mostů. Práce: - zpevnění, zesilování betonové konstrukce externí lepenou výztuží - výztuže betonových konstrukcí.

Hostinská činnost. Hospoda, pivnice - kapacita 60 míst: - alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje - pivo Staropramen - jen studená jídla. Letní zahrádka - 40 míst. Připojení k Wi-Fi. Stavební firma. Veškeré stavební práce.

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Výstavba, stavba: - inženýrské stavby - rodinné domy, domky na klíč. Rekonstrukce, přestavby, úpravy: - půdní vestavby. Práce: - tepelné izolace, zateplení budovy, fasády - sádrové omítky.

Malířství, malířské práce - malby interiérů. Natěračství, natěračské práce - vnitřní a venkovní nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební firma. Výstavba, stavba: - novostavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty.

Projekční kancelář. Architektonické a projekční práce. Služby: - inženýrská činnost - projektová činnost ve stavebnictví: - projekty rodinných domů - bytová a zahradní architektura.

Elektroinstalační práce. Elektroinstalace - průmyslové, občanské. Elektrorevize. Montáže, údržba, revize: - elektro zařízení - hromosvody.

Stavební firma. Dopravní stavby: - vozovky, chodníky, vjezdy. Vodohospodářské stavby: - kanalizační a vodovodní přípojky. Dodávka, výstavba, montáže: - ploty - opěrné zdi.

Výroba, dodávka, montáže: - DIP potrubí pro klimatizace a vzduchotechnické systémy, vzduchotechnické potrubí - klimatizační jednotky pro centrální distribuci a úpravu vzduchu ve větracích i klimatizačních systémech - vzduchotechnika pro obchodní centra, divadla, hotely, restaurace. Prodej: - rohovníky - protidešťové ...

Plynoinstalační práce Montáž, dodávka a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce.

Projekční kancelář. Služby: - veškeré projekční práce - projektová činnost ve stavebnictví. Stavební firma. Veškeré stavební práce.

Projektování a konstrukce ocelových a dřevěných staveb.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Sanace domů, zateplení fasád.

Přípravné stavební práce: - demolice, demoliční práce - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.